Ένα βίντεο αποκαλύπτει τη μάχη της Ελληνικής Αστυνομίας στους δρόμους της Αθήνας

Ένα βίντεο αποκαλύπτει τη μάχη της Ελληνικής Αστυνομίας στους δρόμους της Αθήνας

Μια νέα καταγραφή αποκαλύπτει τις προσπάθειες της Ελληνικής Αστυνομίας να αντιμετωπίσει την παραβατικότητα σε γνωστά στέκια της Αθήνας. Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας πραγματοποιούν ελέγχους και επιχειρήσεις σε σημεία που εκδηλώνονται αντικοινωνικές συμπεριφορές, προσπαθώντας να διασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών.

Η Ομάδα Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων διαθέτει νέα «όπλα», με τα οποία προωθεί αποτελεσματικές παρεμβάσεις. Τα υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται ενισχύουν την επιτυχία των επιχειρήσεων κατά της παραβατικότητας.

Ένα νέο βίντεο που πρωταγωνιστεί μια Porsche Cayenne αναδεικνύει τις προσπάθειες της Ελληνικής Αστυνομίας. Το γερμανικό SUV χρησιμοποιείται σε νυχτερινές επιχειρήσεις κατά των αντικοινωνικών πράξεων και των τροχαίων ατυχημάτων.

Στο βίντεο, βλέπουμε μια ασημί BMW που αντιμετωπίζει τις συνέπειες της υπερβολικής ταχύτητας, με την Porsche Cayenne να αναλαμβάνει δράση. Οι αστυνομικοί ακινητοποιούν το όχημα και επιβάλλουν σχετικές κυρώσεις.

Οι παραβάτες που εντοπίζονται να διαπράττουν αυτοσχέδιους αγώνες και να επιδεικνύουν οδηγικές ικανότητες τιμωρούνται με διοικητικά πρόστιμα και αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας. Με την αναθεώρηση του Ποινικού Κώδικα, έχει ενισχυθεί η ποινική ευθύνη των οδηγών που δημιουργούν κίνδυνο για τους άλλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ