Αποκτήστε το scooter UM Xpeed 125 RX στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

Αποκτήστε το scooter UM Xpeed 125 RX στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

Το UM Xpeed 125 RX είναι το scooter που μπορείτε να κερδίσετε στον διαγωνισμό του carandmotor.gr και θα εκθέτεται στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024. Αποτελεί ένα πρακτικό όχημα για καθημερινή μετακίνηση στην πόλη, ιδανικό για δύσκολες συνθήκες κίνησης με το σπορ σχεδιασμό του.

Το UM Xpeed 125 RX θα βρίσκεται στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024, στο περίπτερο A6A του carandmotor.gr, προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να το δουν από κοντά.

Εάν βρεθείτε στο περίπτερο της εκθεσης μεταξύ 10 και 14 Απριλίου και δεν έχετε συμμετάσχει στον διαγωνισμό, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εκεί για την ευκαιρία να κερδίσετε το UM Xpeed 125 RX, το οποίο μπορεί να οδηγηθεί και με δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, αρκεί να κάνετε like στη σελίδα του carandmotor.gr στο Facebook ή στο Instagram και να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του διαγωνισμού.

Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί έως τις 16 Απριλίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 17 Απριλίου, ο οποίος θα λάβει το νέο UM Xpeed 125 RX.

Το UM Xpeed 125 RX προσφέρει άνετη και ασφαλή οδήγηση στους αστικούς δρόμους, με έναν ισχυρό κινητήρα 125 κ.εκ., χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εντυπωσιακό design που ταιριάζει στο αστικό lifestyle. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα προσφέρει πρακτικότητα και άνεση για δύο άτομα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ