Ανανεωμένος σχεδιασμός για το Kia Sportage

Ανανεωμένος σχεδιασμός για το Kia Sportage

Μετά από τρία χρόνια στην αγορά, το Kia Sportage θα υποστεί ανανέωση από την εταιρεία μέσα στη χρονιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ανανέωση θα περιλαμβάνει αλλαγές στο σχεδιασμό του αυτοκινήτου.

Φωτογραφίες από τις δοκιμές ανάπτυξης του νέου Sportage υποδεικνύουν ότι το ρύγχος του αυτοκινήτου θα ακολουθήσει τη σχεδιαστική γραμμή του νέου Kia EV9 και του πρωτοτύπου Κ4. Το αισθητικό σενάριο δείχνει ότι το νέο Sportage θα διαθέτει νέα εμπρός φωτιστικά σώματα, μικρότερη γρίλια και τροποποιημένο εμπρός προφυλακτήρα.

Στο πίσω μέρος, αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στον σχεδιασμό των φωτιστικών σωμάτων και στον προφυλακτήρα, ώστε να προστεθούν πλαστικές επιφάνειες για προστασία από μικροεπαφές.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Kia, το facelift του Sportage αναμένεται να γίνει μέσα στο 2024, δηλαδή τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία της τρέχουσας γενιάς του μοντέλου. Ως προς τις μονάδες ισχύος, δεν αναμένονται αλλαγές στις υβριδικές εκδόσεις, ενώ στις βενζίνης και πετρελαίου εκδόσεις θα διατηρηθούν οι ίδιες αποδόσεις και συνδυασμοί μετάδοσης που υπάρχουν σήμερα.

Τέλος, η Kia σχεδιάζει να αυξήσει τις τιμές του μεσαίου SUV με την ανανέωση του μοντέλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ