Αγωνία σε Επίδειξη – Αυτοκίνητο Φλέγεται Με Οδηγό και Συνοδηγό Εγκλωβισμένους

Αγωνία σε Επίδειξη – Αυτοκίνητο Φλέγεται Με Οδηγό και Συνοδηγό Εγκλωβισμένους

Ο οδηγός και ο συνοδηγός ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου είχαν την τύχη να αποφύγουν τον κίνδυνο όταν το όχημά τους τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες, προκαλώντας σοκ και τρόμο.

Οι δύο αθλητές βίωσαν στιγμές ανατριχίλας στην Καλιφόρνια, όταν το αυτοκίνητό τους εξερράγη στις φωτιές, χωρίς προειδοποίηση.

Η περιστατικότητα συνέβη κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία του συνοδηγού σε ένα αυτοκίνητο drift.

Στο πλευρό του επαγγελματία οδηγού James Deane βρισκόταν και ο Kevin Darwish, παρακολουθώντας τις εντυπωσιακές του κινήσεις πάνω στο ζεστό οδόστρωμα.

Δυστυχώς, η βραδιά δεν εξελίχθηκε όπως περίμεναν, καθώς μια μηχανική βλάβη, πιθανότατα διαρροή καυσίμου, οδήγησε στην άμεση εκδήλωση των πυρκαγιών γύρω από το αυτοκίνητο.

Παρά τον περιορισμένο χρόνο αντίδρασης, ο οδηγός και ο συνοδηγός διέκοψαν τις ζώνες ασφαλείας και εγκατέλειψαν το όχημα πριν οι φλόγες επεκταθούν στο εσωτερικό του.

Η στιγμή καταγράφηκε από τις κάμερες εσωτερικού χώρου του αγωνιστικού αυτοκινήτου, αποτρέποντας πιθανούς τραυματισμούς από το περιστατικό.

Αν και ο οδηγός προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το σύστημα πυρόσβεσης, η δράση αυτή δεν κατόρθωσε να σταματήσει την γρήγορη εξάπλωση της φωτιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ