Τζόναθαν Ντέιβιντ δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης από τη Γιουβέντους

Τζόναθαν Ντέιβιντ δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης από τη Γιουβέντους

Στη Μαδρίτη αλλάζει πορεία ο Τζόναθαν Ντέιβιντ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης τα βρήκε με τη Γιουβέντους για τον δανεισμό του Καναδού επιθετικού, με τους «ροχιμπλάνκος» να καλύπτουν πάνω από το 50% του μισθού του. Το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο κάνει λόγο για οψιόν αγοράς, την οποία η Sky Sport Italia προσδιορίζει στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Οι δύο σύλλογοι έκλεισαν τη συμφωνία και οι υπογραφές αναμένονται άμεσα.

Ο 26χρονος επιθετικός εντάσσεται στο ρόστερ του Ντιέγκο Σιμεόνε για τη σεζόν 2026/27, αφήνοντας το Τορίνο μόλις έναν χρόνο μετά την άφιξή του. Οι «μπιανκονέρι» τον είχαν αποκτήσει ελεύθερο από τη Λιλ το καλοκαίρι του 2025, όμως η πρώτη του χρονιά στην Ιταλία δεν απέδωσε τα αναμενόμενα — σε 35 εμφανίσεις στη Serie A πέτυχε έξι γκολ, ενώ συνολικά σε 47 παιχνίδια έφτασε τα οκτώ τέρματα.

Στη Μαδρίτη θα βρει μια γεμάτη επιθετική γραμμή, με τον Σιμεόνε να υπολογίζει ήδη τους Χούλιαν Άλβαρες και Αλεξάντερ Σέρλοθ δίπλα του. Από την άλλη πλευρά, το αντίθετο δρομολόγιο ακολούθησε ο Νικ Βολτεμάντε — ο Γερμανός μέσος μετακινήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο στη Γιουβέντους, ολοκληρώνοντας την ανταλλαγή στις επιθετικές γραμμές των δύο συλλόγων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ