Χέις-Ντέιβις: Ενήλικες χάνουν την ψυχραιμία τους σε παιδικό παιχνίδι

Χέις-Ντέιβις: Ενήλικες χάνουν την ψυχραιμία τους σε παιδικό παιχνίδι

Ο Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις βγήκε εκτός εαυτού στο Instagram, λίγο μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια. Τα αρνητικά σχόλια έπεσαν βροχή στα social, και ο Αμερικανός φόργουοντ δεν άντεξε να σωπαίνει. Μια από τις φωτογραφίες στην ανάρτηση δείχνει τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Γιαννακόπουλο, σαν να ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Η ήττα που πονάει ακόμα

Η ομάδα ψάχνει τρόπο να μαζέψει τα συντρίμμια από τη Roig Arena, όπου έπεσε νικητής στο Game 5 η Βαλένθια. Ο Χέις-Ντέιβις, που παίζει βασικός στους Πράσινους, αντέδρασε άμεσα με post που μιλάει ξεκάθαρα για την τοξικότητα. Χάνει η μπάλα, λένε πολλοί, όταν οπαδοί χάνουν τα βράδια τους σε σχόλια.

Στην ανάρτησή του ο Χέις-Ντέιβις γράφει:

«Ενήλικες χάνουν την ψυχραιμία τους για ένα παιδικό παιχνίδι. Καλό θα ήταν κάποιοι να προσέχουν τι λένε στα social media, γιατί εδώ μέσα με έχουν αποκαλέσει με τα πάντα, εκτός από το όνομα που μου έδωσε η μητέρα μου.

Αυτό το άθλημα χαρίζει τις πιο φωτεινές στιγμές, αλλά φέρνει και τις πιο σκοτεινές καταιγίδες, κάτι που ταιριάζει απόλυτα με τους “οπαδούς του καλού καιρού” που καλούμαστε να διαχειριστούμε.

Τώρα όλοι νομίζουν πως είναι ο Dave Chappelle και ότι το τελευταίο γέλιο είναι αυτό που μετράει, όμως δεν είναι έτσι.

Να θυμάστε μόνο πως όλα επιστρέφουν και η μέρα μας θα έρθει ξανά.

Βλέπω πολύ τοξική συμπεριφορά, αλλά θυμηθείτε ότι κάθε σκύλος έχει τη μέρα του»

Οπαδοί χωρίς φρένο

Το μπάσκετ φέρνει πάθη, και μετά από τέτοια ήττα όπως αυτή του Παναθηναϊκού, τα νεύρα παίζουν ρόλο. Ο Χέις-Ντέιβις μιλάει για “τοξική συμπεριφορά”, και δεν είναι ο πρώτος αθλητής που βλέπει να γίνεται χαμός στα social. Η σεζόν τελείωσε άδοξα για τους Πράσινους, αλλά μερικά σχόλια μένουν πίσω σαν μαχαιριά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ