Η Nintendo ετοιμάζει νέα έκπληξη για τους φαν του The Legend of Zelda. Μια φιγούρα amiibo Mineru’s Construct έρχεται στις 17 Σεπτεμβρίου, ειδικά για το Tears of the Kingdom. Θα ταιριάζει απόλυτα με το παιχνίδι στο Nintendo Switch.
Νέο amiibo για Zelda fans
Σύμφωνα με ανακοίνωση στο Nintendo Today, στις 12 Μαΐου κλείνουν τρία χρόνια από την κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Η φιγούρα Mineru’s Construct amiibo γίνεται διαθέσιμη από τις 17 Σεπτεμβρίου. Έχει αρθρωτά χέρια που γυρνάνε εύκολα.
Κινείται αρκετά, ώστε να τη στήσεις όπως θες. Δοκίμασε διαφορετικές πόζες για να δεις πώς φαίνεται. Μέσα στο παιχνίδι βοηθάει άμεσα.
Πώς δουλεύει στο Tears of the Kingdom
«Στις 12 Μαΐου συμπληρώνονται τρία χρόνια από την κυκλοφορία του παιχνιδιού The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom στο σύστημα Nintendo Switch. Μια φιγούρα amiibo Mineru’s Construct, η οποία είναι συμβατή με το παιχνίδι, θα είναι διαθέσιμη από τις 17 Σεπτεμβρίου.
Η φιγούρα Mineru’s Construct amiibo έχει αρθρωτά χέρια που μπορείτε να μετακινήσετε.
Υπάρχει επίσης αρκετή ελευθερία στην κίνησή της, οπότε δοκιμάστε να την κάνετε να ποζάρει με έναν τρόπο που σας αρέσει.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φιγούρα amiibo Mineru’s Construct ενώ παίζετε το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom για να λάβετε αντικείμενα που θα σας βοηθήσουν στην περιπέτειά σας. Μπορεί ακόμη και να λάβετε ένα ειδικό fabric για το paraglider του Link. Το in-game fabric φωτίζεται στο σκοτάδι! Ελπίζουμε να το δοκιμάσετε όταν κυκλοφορήσει».