Ο Σαλάχ διοργάνωσε αποχαιρετιστήριο δείπνο με τους συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ

Ο Σαλάχ διοργάνωσε αποχαιρετιστήριο δείπνο με τους συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ

Ο Μο Σαλάχ κάλεσε χτες βράδυ τους συμπαίκτες του, τον προπονητή και όλο το επιτελείο της Λίβερπουλ σε δείπνο. Ήθελε να τους ευχαριστήσει πριν φύγει από το Λίβερπουλ, αφού αποφάσισε να αφήσει την ομάδα μετά από εννιά χρόνια. Ο Αιγύπτιος επιθετικός έγινε θρύλος εκεί, με γκολ και τίτλους που δεν ξεχνιούνται εύκολα.

Το αποχαιρετιστήριο δείπνο του Σαλάχ

Στο εστιατόριο Bacaro μαζεύτηκαν όλοι. Ο Σαλάχ έφυγε πρώτος από το τραπέζι, για να προλάβει την ώρα της προσευχής του Μaghreb. Ήταν φανερό πως βιαζόταν, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες από το σημείο.

Κάποιοι άλλοι, όπως ο Τζιοβάνι βαν Μπρονκχορστ, έφυγαν λίγο αργότερα από το δείπνο. Ο νέος προπονητής Άρνε Σλότ εμφανίστηκε επίσης εκεί, μαζί με τους υπόλοιπους. Η βραδιά κράτησε μέχρι αργά, με όλους να μιλάνε για τις καλές στιγμές.

Η ευγνωμοσύνη του Αιγύπτιου βασιλιά

Ο Σαλάχ πάντα έδειχνε σεβασμό στους γύρω του. Μετά από τόσα χρόνια στην Premier League, η αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ σημαίνει το τέλος μιας εποχής. Οι φίλαθλοι τον αποκαλούν «Φαραώ» για την κυριαρχία του στο γήπεδο, και τώρα αποχαιρετά με στιγμές σαν αυτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ