Η ΑΕΚ συμφώνησε με Βόλφσμπουργκ για τον Λόβρο Μάγερ έναντι 6 εκατ. ευρώ

Η ΑΕΚ συμφώνησε με Βόλφσμπουργκ για τον Λόβρο Μάγερ έναντι 6 εκατ. ευρώ

Η ΑΕΚ κλείνει μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές του καλοκαιριού. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, υπάρχει προφορική συμφωνία με τη Βόλφσμπουργκ για τον Λόβρο Μάγερ — είδηση που επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Το ποσό ξεπερνά τα 6 εκατ. ευρώ και ο 28χρονος Κροάτης αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Δεν είναι μυστικό ότι η γερμανική ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Μετά τον υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία, τα οικονομικά προβλήματα έχουν φέρει πωλήσεις παικτών — και ο Μάγερ ήθελε να φύγει. Από την άλλη, η παρουσία του υψηλού επιπέδου (38 συμμετοχές, 9 γκολ με την εθνική Κροατίας, τρίτος στο Μουντιάλ του 2022) τον καθιστά περιζήτητο.

Πριν καταλήξει η ΑΕΚ, υπήρξαν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι. Ο Ολυμπιακός είχε κάνει διερευνητική επαφή, σύμφωνα με το redinfo.gr, ενώ η Μόντσα παρακολουθούσε επίσης την περίπτωσή του, σύμφωνα με το monobala.gr. Ο ίδιος, όμως, φαίνεται πως προτίμησε την πρόταση της Ένωσης — και το Champions League που της προσφέρει.

Ως ποδοσφαιριστής, ο Μάγερ παίζει κυρίως «10άρι» αλλά και «8άρι», με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και ποιότητα στην τελική πάσα. Στη Βόλφσμπουργκ φορούσε τη φανέλα με το Νο 10, ενώ στη Bundesliga σε 69 ματς είχε 9 γκολ και 9 ασίστ (sportday.gr).

Η ΑΕΚ επενδύει σε έναν δημιουργικό μέσο που μπορεί να αντικαταστήσει τον Ορμπελίν Πινέδα. Αν όλα πάνε καλά, θα πρόκειται για μία από τις πιο ηχηρές κινήσεις της μεταγραφικής περιόδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ