National League 2: Πρόγραμμα αγώνων και διαιτητές για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

National League 2: Πρόγραμμα αγώνων και διαιτητές για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Απριλίου έρχονται τα πρώτα ματς των playoffs και playouts στη National League 2, με ομάδες που παλεύουν για την άνοδο ή για να σωθούν. Οι διαιτητές ορίστηκαν ήδη και τα παιχνίδια ξεκινούν από το Σάββατο. Αυτή η κατηγορία βάζει φωτιά στα γήπεδα κάθε φορά, ειδικά τώρα που μυρίζει playoffs.

Playoffs στους Ομίλους

Στον πρώτο όμιλο, η Κυριακή 5 Απριλίου φέρνει το Βαρθολομιό κόντρα στην Αχαγιά 82 στις 17:00 στο Γαστούνη. Οι Ρίζος, Νάστος και Ασημακάκη σφυρίζουν, με τέταρτο τον Κοκορδάτο. Ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά από νωρίς.

Όταν φτάνουμε στον δεύτερο όμιλο, πάλι Κυριακή στις 17:00, ο ΚΑΠ υποδέχεται τον Κάδμο στο γήπεδο του Παπάγου. Διαιτητές εδώ είναι ο Ουσταμπασίδης μαζί με Κωστή και Νικολάου, και τέταρτος ο Γιαλιάς. Το σχολείο του “Β. Ξύδης” θα βουίζει από κόσμο.

Στον τρίτο όμιλο μπαίνουμε στη δεύτερη αγωνιστική.

Το Δ. Καλτσάς φιλοξενεί στις 17:00 τον Αθηναϊκό κόντρα στο ΚΑΟ Μελισσίων. Τεφτίκης, Αλεξόπουλος Χ. και Τζανετάκης έχουν τα σφυρίγματα, με Ζαγκλή τέταρτο. Στο Ρεθύμνου, νωρίτερα στις 16:30, ο ΑΓΟΡ παίζει με τον ΓΕ Αγ. Αναργύρων. Αργυρούδης, Ραπτογιάννης και Πλέγας διαιτητεύουν, τέταρτος ο Πετράκης. Δύο ματς που δείχνουν το επίπεδο του ομίλου.

Και στον πέμπτο όμιλο, πάλι δεύτερη αγωνιστική, ΠροσοτσάνηΑσπίς Ξάνθης στις 17:30. Καντζουρίδης, Ράπτης και Μαρτυγάκης στο παιχνίδι, τέταρτος ο Γαϊτάνης. Στο Πολυγύρου στις 17:00, η Γαλάτιστα αντιμετωπίζει τη Σταυρούπολη ΕΚ με Κωνσταντινέλη, Σελεβό και Μιχέλη, τέταρτο τον Μανιό. Ο ορεινός όγκος του χαρακτήρα σε αυτά τα ματς βγαίνει ξεκάθαρα.

Playout Αγώνες σε Πλήρη Ροή

Αν στραφούμε στα playout, στον πρώτο όμιλο ξεκινάει η δεύτερη αγωνιστική Κυριακή στις 17:00 στο Καναλάκι. Ο Αχέρων Καναλακίου δοκιμάζεται από τον Τήρων Αγ. Θεοδώρων, με Αγραφιώτη Γ., Τσαρδούλια Τ. και Σιταρίδη να διαιτητεύουν, τέταρτος ο Τζαμάκος. Νέο γήπεδο εδώ, φρέσκο και έτοιμο.

Στον ίδιο όμιλο, τέταρτη αγωνιστική, η ΣΚ Καλαμάτα παίζει με τον Κορωπί στη Τέντα στις 17:00. Σκαλτσής, Λιαρομμάτης και Κονταξάκης σφυρίζουν, τέταρτος ο Γιαλικάρης. Ένα από τα ματς που κρατάνε την αγωνία ψηλά.

Στον δεύτερο όμιλο, δεύτερη αγωνιστική, δύο παιχνίδια Κυριακή. Στην Κοκκινιά, η Νίκη Αμαρουσίου κόντρα στο Πικέρμι στις 17:00, με Καλογριά, Τσουρή και Ιωαννίδη, τέταρτος ο Καρούντζος. Στο Δ. Παππούλη, ο Ιπποκράτης Κω αντιμετωπίζει τη Λυκόβρυση στις 17:00, διαιτητές Θεοδοσόπουλος, Μπολάνο και Ρουκλιώτης, τέταρτος η Πλατέλλα. Η μάχη για επιβίωση γίνεται σκληρή.

Στον τρίτο όμιλο, το Σάββατο 4 Απριλίου ξεκινάει με Πεύκη – Ηλιούπολη στη Β’ Πεύκης στις 17:00. Λεβεντάκος, Καραπαπάς και Βάγιας έχουν τη δουλειά, τέταρτος ο Ζερβούδης. Και την επόμενη μέρα, στις 19:00 στην Εθν. Αντίστασης, ο Ίκαρος Ν. Σμύρνης παίζει με τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου. Ζιώγας, Λιόνας και Σπυρλιδάκης διαιτητεύουν, τέταρτος ο Καφετζέλης. Αυτά τα ματς κρατάνε το ενδιαφέρον μέχρι τέλους.

Στον τέταρτο όμιλο, δεύτερη αγωνιστική, Κυριακή στις 17:00 στην Κατερίνη, Πάνθηρες εναντίον Διόσκουρων Κοζάνης. Παπαγεωργίου Κ., Χατζηκώστας και Πάνος στο ριγκ, τέταρτος ο Βάτσιος. Βόρεια η δράση εδώ, με ένταση.

Τέλος, στον πέμπτο όμιλο, τρίτη αγωνιστική Σάββατο στις 20:00 στο Αλεξάνδρειο. Ο Ερμής Λαγκαδά δέχεται τον Όλυμπο ΕΚΕ, με Αγραφιώτη Γ., Κασούμη και Καντερές, τέταρτος ο Μαρτίνος. Η National League 2 συνεχίζει να δίνει συναρπαστικά βράδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ