Η Λίβερπουλ έπαθε άλλη μια ήττα στην Premier League, τη δέκατη φέτος, όταν έχασε 2-1 από την Μπράιτον. Ο Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι έπαιξε εκεί, αλλά δεν φταίει μόνο αυτός για τα προβλήματα της ομάδας. Οι «κόκκινοι» δυσκολεύονται παντού αυτή τη σεζόν.
Μέχρι να γυρίσει ο Άλισον υγιής, ο Γεωργιανός θα συνεχίσει να παίζει. Η Λίβερπουλ χρειάζεται σταθερότητα στα γκολπόστ.
Πεντέμιση αγώνες χωρίς ισορροπία
Σε πέντε ματς Premier League ο Μαμαρντασβίλι πήρε μία νίκη μόνο. Εκείνη τη φορά κράτησε το μηδέν. Στα άλλα τέσσερα η ομάδα έχασε όλα.
Δεν βγαίνει εύκολα από αυτή η κατάσταση. Η άμυνα της Λίβερπουλ δείχνει τρύπες συχνά φέτος.
Μικτές στιγμές στην Ευρώπη
Τρία ήττες και δύο νίκες μετράει ο Μαμαρντασβίλι στα πέντε παιχνίδια του στην Ευρώπη. Η καλύτερη στιγμή ήταν το 1-0 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου η Λίβερπουλ έπαιξε το πιο δυνατό της ματς όλη η χρονιά. Αλλά στο 5-1 πάνω από την Άιντραχτ δεν κατάφερε να μην δεχτεί γκολ.
Με τη Γαλατασαράι στους «16», δέχτηκε γκολ στο πρώτο παιχνίδι. Μετά ο Άλισον το διόρθωσε με το 4-0 στο δεύτερο.
Ο Μαμαρντασβίλι πρέπει να βελτιωθεί γρήγορα. Η Λίβερπουλ θέλει τίτλους, όχι απλές νίκες.