Το βράδυ του Σαββάτου η Πάτρα φιλοξένησε την βράβευση των κορυφαίων παικτών στο Rising Stars. Η ΕΟΚ τίμησε αθλητές που έλαμψαν ατομικά στη σεζόν, λίγο πριν τους τελικούς που τρέχουν σήμερα στο Promitheas Park.
Μια μέρα νωρίτερα, η διοργάνωση πλησιάζει στο τέλος της με αυτή την εκδήλωση στο Porto Rio.
Οι στατιστικές κορυφές και ο MVP
Ο Σταύρος Γυμνόπουλος από τον ΚΑΟΧ Ευρώπη πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της κανονικής περιόδου. Οι προπονητές τον ψήφισαν, και εκείνος κυριάρχησε στους πόντους με 339 συνολικά, φτάνοντας μέσο όρο 30,8 ανά ματς. Δεν σταμάτησε εκεί· έγινε και πρώτος σκόρερ.
Στα ριμπάουντ, ο Βασίλης Χαρτώνας της ΔΕΚΑ μαζεύει τα περισσότερα, 128 τον αριθμό. Συμβολίζει την κυριαρχία κάτω από τα καλάθια.
Για τις ασίστ, ο Χρήστος Βενετίδης από ΔΕΚΑ ξεχωρίζει με 55 πάσες που έφτασαν σε συμπαίκτες. Η ομάδα του βασίστηκε πολύ σε τέτοια δημιουργία.
Παρουσίες και απονομές από την ΕΟΚ
Ο Βαγγέλης Λιόλιος, πρόεδρος της ΕΟΚ, έδωσε βραβεία μαζί με τον Λάμπρο Τάκη, γενικό γραμματέα. Δίπλα τους, ο Κώστας Τσαρτσαρής ως διευθυντής εκπαίδευσης προπονητών, και ο Κώστας Παπαδόπουλος που χειρίζεται το πρόγραμμα ανάπτυξης και την Εθνική U21.
Τιμούν έτσι τα παιδιά που ξεχώρισαν στο Rising Stars. Η εκδήλωση έφερε κοντά όλους πριν τους τελικούς.
Δείτε τη photo gallery από την εκδήλωση και τις βραβεύσεις:
O πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος με τον MVP και πρώτο σκόρερ, Σταύρο Γυμνόπουλο.
Βασίλης Χαρτώνας
Βασίλης Χαρτώνας, Κώστας Τσαρτσαρής
Κώστας Παπαδόπουλος
Χρήστος Βενετίδης, Κώστας Παπαδόπουλος
Από αριστερά, Βασίλης Χαρτώνας, Σταύρος Γυμνόπουλος, Χρήστος Βενετίδης
Τα παιδιά της ΔΕΚΑ, Χαρτώνας, Βενετίδης