Ο ΑΠΟΕΛ πήρε μεγάλη νίκη στη Λεμεσό, νικώντας 3-2 την ΑΕΛ για την 24η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος. Οι πρωτευουσιάνοι πλησίασαν την πεντάδα, μένοντας τώρα τρεις βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Πάφο που έχει και ένα ματς λιγότερο. Η ήττα άφησε τους «κίτρινους» αρκετά πίσω από την εξάδα.
Η Ανόρθωση ανέβηκε θέσεις μετά το 3-0 επί της ΕΝΠ στη Λάρνακα. Οι παίκτες της έδειξαν δυναμική και τώρα βλέπουν μπροστά για τη λήξη της κανονικής περιόδου.
Στο Δασάκι, η Ομόνοια Αραδίππου κέρδισε 1-0 τον Εθνικό Άχνα. Αυτό το αποτέλεσμα τους έβγαλε από τις χαμηλές θέσεις, ενώ οι γηπεδούχοι βυθίστηκαν βαθύτερα στην τελευταία τριάδα. Στον κυπριακό πρωταθληματικό αγώνα, τέτοια ματς συχνά αλλάζουν τα δεδομένα της βαθμολογίας απότομα.
Τα αποτελέσματα του Σαββάτου
Στο ντέρμπι της Λεμεσού, η ΑΕΛ έβαλε γκολ αλλά ο ΑΠΟΕΛ γύρισε το ματς και πέτυχε τη νίκη με 3-2. Η Ανόρθωση καθάρισε εύκολα την ΕΝΠ, βάζοντας τρία γκολ χωρίς να δεχτεί. Τέλος, η Ομόνοια Αραδίππου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο του Εθνικού Άχνα με 1-0.
Οι αγώνες που απομένουν
Αύριο Κυριακή 1/3, ο Ακρίτας Χλώρακας υποδέχεται την Κρασάβα στις 16:00. Στις 17:00 η ΑΕΚ Λάρνακας παίζει με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ενώ το βράδυ στις 19:00 ο Άρης Λεμεσού αντιμετωπίζει την Πάφο.
Η αγωνιστική κλείνει Δευτέρα 2/3 με το μεγάλο ματς Ομόνοια Λευκωσίας εναντίον Απόλλων Λεμεσού στις 19:00. Αυτοί οι αγώνες μπορεί να ανακατέψουν ακόμα περισσότερο την κούρσα για τα playoffs.