Ο Χρήστος Τζόλης παίρνει θέση στην ενδεκάδα της Μπριζ για το μεγάλο ματς εκτός έδρας με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η βέλγικη ομάδα θέλει να αρπάξει την πρόκριση στους «16» του Champions League, αφού το πρώτο παιχνίδι έληξε ισόπαλο 3-3. Ο Έλληνας φορ έβαλε το γκολ της ισοφάρισης στο 89′ εκείνη τη νύχτα, και τώρα όλοι περιμένουν νέα μαγικά από αυτόν.
Η σύνθεση της Μπριζ και η μάχη στην Μαδρίτη
Με 12 γκολ και 16 ασίστ σε 37 αγώνες φέτος, ο Τζόλης δείχνει πόσο κλειδί είναι για την ομάδα του. Η Μπριζ βασίζεται σε αυτόν για να γυρίσει το παιχνίδι, σε ένα γήπεδο που πάντα βράζει με φαν του αδερφού των Μαδριλένων. Ο προπονητής του έδωσε την ευκαιρία ξανά από την αρχή.
Μινιολέ στο τέρμα, Σάμπε, Ορντόνιες, Μέχελε και Σέις πίσω. Στάνκοβιτς, Φορμπς, Βέτλεσεν, Βανάκεν και Τζόλης μπροστά, με τον Τρεσόλντι να συμπληρώνει την επίθεση. Αυτή η ενδεκάδα ελπίζει σε θαύμα απόψε.
Η Ατλέτικο με Σόρλοθ και Άλβαρες στην κορυφή
Από την άλλη, η Ατλέτικο βάζει Όμπλακ κάτω από τα δοκάρια, Γιορέντε, Πούμπιλ, Χάντσκο και Ρουγκέρι στην άμυνα. Σιμεόνε, Καρντόσο και Κόκε στο κέντρο, με Μπαένα, Άλβαρες και Σόρλοθ να ψάχνουν γκολ. Οι Μαδριλένοι θέλουν να κλείσουν την πόρτα στην πρόκριση για τη Μπριζ.
Una mision. Un equipo. ????
— Club Brugge KV (@ClubBrugge) February 24, 2026
Our XI ????? pic.twitter.com/QHycT50lzV
— Atletico de Madrid (@atletienglish) February 24, 2026