Ο ΠΑΟΚ πήρε μια νίκη στα όρια της δραματικής χτες το βράδυ, νικώντας τον Παναθλητικό με 92-91 χάρη σε καλάθι της Βιντσιλαίου στα τελευταία 9 δευτερόλεπτα. Στο μεταξύ, ο Πρωτέας Βούλας έκανε μεγάλο διπλό στα Γιάννινα, περνώντας από τον ΠΑΣ με 77-53. Με αυτά τα αποτελέσματα, ο Πρωτέας μπαίνει στην τέταρτη θέση και ο ΠΑΟΚ πλησιάζει την οκτάδα που είναι ο στόχος του.
Θρίλερ στο PAOK Sports Arena με ηρωίδα τη Βιντσιλαίου
Το ματς πήγε στην παράταση, αλλά τελικά ο ΠΑΟΚ βρήκε τον τρόπο να γυρίσει το σκορ. Η Αγγελική Βιντσιλαίου έβαλε το νικητήριο καλάθι. Η Μανίς έκανε 24 πόντους, η Γουίλιαμς 23 με 15 ριμπάουντ και η Μέιμπρι 20.
Για τον Παναθλητικό, η Κάρτερ και η Άνταμς είχαν από 25 πόντους η καθεμιά, με την Κάρτερ να μαζεύει και 16 ριμπάουντ. Η Γκέλντοφ έβαλε 15 και η Λοβίλ 18. Η Μαρία Αυτζή έδωσε 16 ασίστ μαζί με 9 ριμπάουντ και 4 πόντους.
Δεν έμεινε παραπονεμένη η ομάδα του ΠΑΟΚ, που πλέον έχει έξι νίκες και κοιτάει τον επόμενο αγώνα με τη Νέα Ιωνία. Εκεί, πιθανότατα θα κριθεί η είσοδος στην οκτάδα. Μένουν δύο αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής περιόδου.
Ο Πρωτέας Βούλας διέλυσε τον ΠΑΣ Γιάννινα
Από νωρίς το απόγευμα, ο Πρωτέας Βούλας έδειξε ποιος είναι το αφεντικό. Η Λορέν Γιένσεν πέτυχε 29 πόντους, με 5/7 δίποντα και 5/7 τρίποντα. Η ομάδα έφτασε εύκολα στο 77-53.
Για τον ΠΑΣ, μόνο η Σαρηγιαννίδου ξεχώρισε με 20 πόντους. Οι υπόλοιπες έμειναν μακριά από το καλό τους πρόσωπο. Με δύο γύρους να απομένουν, η μάχη για την τετράδα και τις θέσεις 5-8 φουντώνει.
Χτες είχαμε και τον Πανσερραϊκό να χάνει από τον Ολυμπιακό με 72-76 .
Σήμερα συνεχίζουμε με Αμύντας-Ανόρθωση Βόλου στις 18:45 και Ιωνία-Παναθηναϊκός στις 20:00.