Οι παίκτες του Κολοσσού Ρόδου γιόρτασαν με μπουγέλο τον Άρη Λυκογιάννη στα αποδυτήρια μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΟΑΚΑ. Αυτή η επιτυχία ήρθε εκτός έδρας και άλλαξε πολλά για την ομάδα. Ο προπονητής μίλησε αμέσως στους παίκτες, δείχνοντας συγκίνηση.
Το γιόρτασμα στα αποδυτήρια
Μόλις τελείωσε το ματς, οι αθλητές έβρεξαν τον Λυκογιάννη με νερό, φωνάζοντας χαρά. Ο Κολοσσός πήρε το διπλό που χρειαζόταν, και τώρα η ομάδα κοιτάει μπροστά. Στο Telekom Center Athens, η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική, όπως σε τέτοια παιχνίδια.
Τα λόγια του προπονητή
Αναλυτικά όσα είπε ο Άρης Λυκογιάννης στους παίκτες του στα αποδυτήρια:
“Είμαι σίγουρος ότι το αξίζω αυτό. Λυπάμαι που θα σας το χαλάσω, γιατί δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή. Είναι πολύ καλό που ακολουθεί διακοπή, γιατί πρέπει να το γιορτάσετε, το αξίζετε. Το αξίζετε 100%. Αυτή η νίκη είναι δική σας, γιατί στα τελευταία 3 λεπτά, όταν προσπάθησαν να επιστρέψουν στο ματς, εσείς το πιστέψατε. Για αυτό κερδίσατε. Δεν σταματήσατε ποτέ να το πιστεύετε, γιατί εκτός έδρας, στο ΟΑΚΑ, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Είναι απίστευτο. Όμως πρέπει να σας πω αυτό. Κάντε ένα διάλειμμα, απολαύστε αυτές τις πέντε ημέρες, το αξίζετε. Αλλά πιστέψτε με γιατί το έχω δει να συμβαίνει ξανά. Αυτές οι πέντε νίκες δεν θα μας κρατήσουν στην κατηγορία. Ξέρω ότι δεν θέλετε να ακούσετε αυτό αυτή τη στιγμή, αλλά αυτές οι πέντε νίκες δεν μας αρκούν. Πρέπει να κερδίσουμε τον Ηρακλή στη Ρόδο στο πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή”.
Ήταν πέντε σερί νίκες για τον Κολοσσό Ρόδου, αλλά ο Λυκογιάννης τους έβαλε τα γυαλιά. Η διακοπή έρχεται σε καλό, δίνει ανάσα. Ο επόμενος αγώνας με τον Ηρακλή θα δείξει αν κρατάνε το μομέντουμ.
Δείτε το σχετικό βίντεο: