Ο Κάλενς προτεραιοποιεί την υγεία του και θα επιστρέψει όταν είναι απόλυτα έτοιμος

Ο Κάλενς προτεραιοποιεί την υγεία του και θα επιστρέψει όταν είναι απόλυτα έτοιμος

Ο Αλεξάντερ Κάλενς μένει μακριά από τα γήπεδα εδώ και μήνες, εξαιτίας ενός προβλήματος στην καρδιά που τον κρατάει στα πιτς της ΑΕΚ. Ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός δείχνει αισιόδοξος παρ’ όλα αυτά. Θέλει να γυρίσει γρήγορα και να πατήσει ξανά χορτάρι.

Πώς βλέπει το μέλλον του

Μίλησε ανοιχτά σε συνέντευξη για την υγεία του. Εστιάζει τώρα αποκλειστικά στο να γίνει καλά. «Δίνω προτεραιότητα στην υγεία μου και μόλις είμαι 100% καλά, θα επιστρέψω. Μην ανησυχείτε, θα το καταλάβετε όταν επιστρέψω», δήλωσε ο Κάλενς.

Επιστροφή στην εθνική Περού;

Σκέφτεται και την εθνική ομάδα του Περού, αλλά όχι άμεσα. Υπάρχουν πολλοί παίκτες εκεί έξω αυτή τη στιγμή. Μόλις ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα, θα δει τι γίνεται με τον νέο προπονητή. «Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι την επιστροφή μου στην εθνική ομάδα, νομίζω πως υπάρχουν αρκετοί παίκτες. Όταν έχω ξεπεράσει το πρόβλημά μου100%, θα δούμε αν θα επιστρέψω στην εθνική, ή αν ο νέος προπονητής θέλει να με καλέσει». Ο Κάλενς έχει παίξει αρκετά ματς με την εθνική του τα προηγούμενα χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ