Περσίδης πριν τη Σπόρτινγκ: «Η νίκη αφιερώνεται στην κορυφή και στα παιδιά που χάσαμε»

Περσίδης πριν τη Σπόρτινγκ: «Η νίκη αφιερώνεται στην κορυφή και στα παιδιά που χάσαμε»

Ο ΠΑΟΚ πάει για την κορυφή στον 13ο όμιλο, αφού έχει ήδη κλειδώσει τα προημιτελικά στο FIBA Europe Cup. Αύριο υποδέχεται τη Σπόρτινγκ στην 4η αγωνιστική των «16», στις 17:30 στην ΕΡΤ2 Σπορ. Στο παιχνίδι αυτό θα δούμε ντεμπούτο από τον νέο σέντερ Κλίφορντ Ομορούγι, ενώ ο Τίμι Άλεν επιστρέφει μετά τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός. Ο Πάτρικ Μπέβερλι κάνει και αυτός βήματα επιστροφής, αφού σήμερα έπαιξε σε μέρος της προπόνησης και τελείωσε έτσι η προετοιμασία για τους Πορτογάλους.

Σιγή και λουλούδια πριν το ματς

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, θα γίνει ενός λεπτού σιγή για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στη Ρουμανία στις 27 Ιανουαρίου. Οι παίκτες και από τις δύο ομάδες θα βάλουν λουλούδια σε ένα σημείο μπροστά από κερκίδα στο PAOK Sports Arena. Περίπου 200 άτομα από δομές της Θεσσαλονίκης θα είναι εκεί ως φιλοξενούμενοι.

Τι λέει ο Περσίδης

Ο Νίκος Περσίδης, φόργουορντ του ΠΑΟΚ, μίλησε σήμερα στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ για τον αγώνα. Είπε: «Γνωρίζουμε πολύ καλά τη σημασία και την ιδιαιτερότητα που έχει αυτό το παιχνίδι για όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ και για εμάς. Όπως έγινε σε όλα τα ματς του συλλόγου την τελευταία εβδομάδα, έτσι και εμείς θέλουμε να τιμήσουμε τα παιδιά που έφυγαν και θα το κάνουμε και πριν από την έναρξη του αγώνα, αλλά και με την παρουσία μας και την εμφάνισή μας στο παιχνίδι. Ξέρουμε, επίσης, πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι, γιατί θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο τελευταία παιχνίδια του ομίλου, να πάρουμε και τη διαφορά από την Μπιλμπάο για να είμαστε εμείς στην πρώτη θέση. Η Σπόρτινγκ είναι θεωρητικά αδιάφορη βαθμολογικά, αλλά μάχεται σε όλα τα παιχνίδια. Περιμένουμε ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, γιατί δεν έχουν να χάσουν κάτι». Στο μπάσκετ τέτοια παιχνίδια πάντα βγαίνουν σκληρά, ακόμα κι αν η μία πλευρά δεν παλεύει για βαθμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ