ΑΣΕΠ: Ανοίγει η πλατφόρμα για 5.000 μόνιμους διορισμούς σε υπουργεία – Προθεσμία έως 15 Μαρτίου

ΑΣΕΠ: Ανοίγει η πλατφόρμα για 5.000 μόνιμους διορισμούς σε υπουργεία – Προθεσμία έως 15 Μαρτίου

Η πρεμιέρα της La Liga 2026/2027 βρίσκει απόψε τη Σεβίλλη στο γήπεδό της απέναντι στη Ράγιο Βαγεκάνο. Το πρώτο εντός έδρας ραντεβού της χρονιάς στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 (ώρα UTC) της 15ης Αυγούστου, με την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής να ακολουθεί το εναρκτήριο σφύριγμα που έδωσαν νωρίτερα Αλαβές και Χετάφε στον «Μεντιθορόθα».

Ο προπονητής της Σεβίλλης, Λουίς Γκαρθία Πλάθα, επέλεξε να στηρίξει τη νεολαία στην εκκίνηση. Οι Νίκο Γκιγιέν και Μιγκέλ Σιέρα παίρνουν θέση στην ενδεκάδα κατευθείαν από τη δεύτερη ομάδα, σε μια απόφαση που διαβάζεται ως ψήφος εμπιστοσύνης στο φυτώριο του συλλόγου. Στον πάγκο της Ράγιο, ο Μπενάτ Σαν Χοσέ παρατάσσει βασικό τον Ντεκά στην κορυφή της επίθεσης.

Για τη Σεβίλλη αγωνίζονται από την αρχή οι Βλαχοδήμος, Χουάν Ιγκλέσιας, Σανγκάντε, Κίκε Σάλας, Σουάσο, Αγκουμέ, Νίκο Γκιγιέν, Μιγκέλ Σιέρα, Γκουρίδι, Όσο και Ισαάκ Ρομέρο. Η Ράγιο απαντά με Μπατάγια, Αντρέι Ράτσιου, Λεζέν, Πατέ Σις, Μπαλιού, Όσκαρ Βαλεντίν, Ουνάι Λόπεθ, Άλβαρο Γκαρθία, Ίσι, Ντε Φρούτος και Ντεκά.

Το «templo sevillista» είναι έτοιμο για το πρώτο του παιχνίδι της σεζόν, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν απόψε τους πρώτους βαθμούς τους στο νέο πρωτάθλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ