Ολυμπιακός: Φτάνει το πρωί της Δευτέρας ο Τζόζεφ για τις πρώτες του ενέργειες

Ολυμπιακός: Φτάνει το πρωί της Δευτέρας ο Τζόζεφ για τις πρώτες του ενέργειες

Ο Κόρι Τζόζεφ έρχεται στην Ελλάδα για να παίξει με τον Ολυμπιακό. Η ΚΑΕ του Πειραιώτικου συλλόγου το έκανε γνωστό χθες, και ο 34χρονος Καναδός γκαρντ πετάει από το Μαϊάμι με στάση στην Κωνσταντινούπολη. Θα προσγειωθεί στην Αθήνα Δευτέρα πρωί στις εννιά.

Άμεση ενσωμάτωση στο ρόστερ

Αφού ανακοινώθηκε την Παρασκευή, ο Τζόζεφ μπαίνει αμέσως στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα βρεθεί στη δωδεκάδα για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα την Πέμπτη στο ΣΕΦ. Οι Μόντε Μόρις και Φρανκ Νιλικίνα είναι εκτός λόγω τραυματισμών αυτή την περίοδο.

Πρόσφατη πορεία του παίκτη

Ο Τζόζεφ βρισκόταν τελευταία στη Μονακό, όπου προπονείτο χωρίς να αγωνίζεται. Η γαλλική ομάδα τον είχε ανακοινώσει, αλλά δεν μπορούσε να τον κατεβάσει λόγω χρεών. Δεν έχει παίξει αγώνα από τις 30 Απριλίου, τότε που το Ορλάντο έμεινε έξω από τα playoffs του ΝΒΑ από τους Σέλτικς.

Στον Ολυμπιακό χρειάζονται βοήθεια στην περιφέρεια. Ο Καναδός έρχεται να καλύψει κενά εκεί. Η σεζόν συνεχίζεται με γρήγορο ρυθμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ