Ο Ζίβκοβιτς πριν τον αγώνα με Μπέτις: «Θα τους νικήσουμε γιατί είμαστε ΠΑΟΚ»

Ο Ζίβκοβιτς πριν τον αγώνα με Μπέτις: «Θα τους νικήσουμε γιατί είμαστε ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια καθαρή νίκη 2-0 εναντίον της Ρεάλ Μπέτις και εξασφάλισε ήδη την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League, κλείνοντας την 7η αγωνιστική της League Phase. Η ομάδα από την πρώτη στιγμή έπαιξε με φόρα και δεν άφησε περιθώρια στους Ισπανούς. Πίσω από αυτή την ένταση κρυβόταν η ομιλία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που φτάνει κατευθείαν στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα.

Η ομιλία που πυροδότησε τον Δικέφαλο

Μέσα στα αποδυτήρια, ο Σέρβος εξτρέμ μίλησε στους συμπαίκτες του και τους έβαλε φωτιά. Είπε ξεκάθαρα ότι θα φάνε τη Ρεάλ Μπέτις και θα γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο της Τούμπας. Τα λόγια του έδωσαν ώθηση σε όλους, και βγήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να το δείξουν.

Αναλυτικά, τι είπε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στην ομάδα: «Ακόμα πιο επιθετικά παιδιά να μπούμε στον αγώνα. Από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τέλος, όλοι μαζί. Σήμερα θα τους «φάμε» παιδιά, με μάτια σαν τίγρης. Μην ξεχνάτε είμαστε ο ΠΑΟΚ», ανέφερε στην πορωτική του ομιλία ο Σέρβος εξτρέμ, ενώ ολοκλήρωσε: «Σήμερα παίζουμε για μας, για τις οικογένειες μας, για τους οπαδούς μας. Πάμε όλοι μαζί δυνατά ΠΑΟΚ!» Ο ΠΑΟΚ, θυμίζοντας πως παίζει πάντα με πάθος στην Ευρώπη, έκανε το παιχνίδι δικό του από νωρίς.

Νίκη με γεύση πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ

Το ματς κύλησε όπως το ήθελε ο ΠΑΟΚ, με γκολ που ήρθαν φυσικά και άμυνα σφιχτή. Οι παίκτες ακολούθησαν το πλάνο από τα αποδυτήρια και δεν κοίταξαν πίσω. Τώρα, η ομάδα ετοιμάζεται για ό,τι έρχεται μετά, με αυτοπεποίθηση στα ύψη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ