Απόψε στις 19:00, ο Ολυμπιακός και ο Αθηναϊκός παλεύουν για την πρόκριση στα προημιτελικά του EuroCup Γυναικών στους επαναληπτικούς των “16”. Οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν το πάνω χέρι από τους πρώτους αγώνες, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Η Ελλάδα ονειρεύεται τρεις ομάδες στην επόμενη φάση, αφού ο Παναθηναϊκός πέρασε χθες την Πολωνίδα Ζαγκλέμπιε.
Ολυμπιακός – Εστουδιάντες: Μάχη στο ΣΕΦ με προβάδισμα ενός πόντου
Ο Ολυμπιακός παίζει μπροστά στο κοινό του στη σάλα του ΣΕΦ κόντρα στην ισπανική Εστουδιάντες. Έρχονται από τη νίκη 86-85 στη Μαδρίτη, οπότε αρκεί ένας πόντος για να προκριθούν. Η ομάδα κάλεσε τους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο και να δώσουν ώθηση.
Η Φρόσω Δρακάκη, προπονήτρια του Ολυμπιακού, μίλησε χθες για τη σημασία του κόσμου. “Με την ώθηση του κόσμου μπορεί να έρθει η πρόκριση”, είπε. Ο αγώνας πηγαίνει ζωντανά από το MEGA News και το κανάλι της FIBA στο YouTube.
Αν περάσει ο Ολυμπιακός, θα βρει στους “8” τη γαλλική Βιλνέβ. Δύσκολη δοκιμασία, αλλά πρώτα η δουλειά στο ΣΕΦ.
Σοπρόν – Αθηναϊκός: Αμυντική μάχη στην Ουγγαρία
Ο Αθηναϊκός ταξιδεύει στην Ουγγαρία για να αντιμετωπίσει τη Σοπρόν, κρατώντας προβάδισμα εννέα πόντων από το 81-72 στον Βύρωνα. Πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι, γιατί εκτός έδρας όλα γίνονται πιο σκληρά. Η ομάδα θέλει να κλείσει την πρόκριση απόψε.
Ο νικητής αυτού του ζευγαριού παίζει στους “8” με την ισπανική Αβενίδα. Σήμερα ξεκινάει το ταξίδι προς τα προημιτελικά.
Τα live streams για τους αγώνες Ολυμπιακού και Αθηναϊκού στο EuroCup Γυναικών:
19:00 Ολυμπιακός-Εστουδιάντες
{https://www.youtube.com/watch?v=CdT2A8LNJQk}
19:00 Σοπρόν-Αθηναϊκός
{https://www.youtube.com/watch?v=6jK27p2jGso}