Ο Νταβίντ Λουίζ γύρισε στο Στάμφορντ Μπριτζ ως παίκτης της Πάφου, αντιμέτωπος με την παλιά του αγάπη, την Τσέλσι. Ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει ζήσει μεγάλες στιγμές εκεί, με τίτλους που μένουν αξέχαστοι. Παρά την κόντρα του με την Άρσεναλ αργότερα, οι φίλαθλοι των μπλε τον αγκάλιασαν ξανά σαν δικό τους.
Ζεστή υποδοχή για τον Λουίζ
Έγινε σοβαρή ατραξιόν ο Λουίζ εκείνο το βράδυ της Τετάρτης. Συνάντησε παλιούς φίλους, μίλησε με γνωστούς, πόζαρε σε φωτογραφίες με οπαδούς της Τσέλσι. Οι μπλε τον χειροκροτούσαν σαν ήρωα, θυμίζοντας τις καλές εποχές μαζί τους.
Η ήττα ήρθε από Καϊσέδο
Όμως η χαρά δεν κράτησε πολύ. Ο Μόιζες Καϊσέδο σκόραρε και χάρισε στη Τσέλσι του Ένσο Μαρέσκα δύσκολη νίκη 1-0. Ο Λουίζ έφυγε με πικρή γεύση, παρόλο που απόλαυσε την επιστροφή.
David Luiz really enjoyed himself at the Stamford Bridge. ?? pic.twitter.com/EykvSWzAS4
— RazedFootball (@RazedFootball) January 22, 2026