Ο Ολυμπιακός βάζει νέα πρόσωπα στην ομάδα του. Ο Άλβαρο Ρούμπιο παίρνει τα ηνία της Β’ ομάδας, όπως ανακοίνωσαν οι ερυθρόλευκοι. Και δεν σταματά εκεί η κίνηση, αφού έρχεται και ο Νίκος Τοπολιάτης πίσω για την ακαδημία.
Ο Ισπανός τεχνικός στην Κ23
Γεννήθηκε στη La Rioja στις 18 Απριλίου 1979 ο Ρούμπιο. Πέρασε τα περισσότερα χρόνια του στη Real Valladolid, όπου έπαιξε σε 310 ματς από το 2006 ως το 2016. Άρχισε να προπονεί το 2017 εκεί, δουλεύοντας στα τμήματα υποδομής, στη δεύτερη ομάδα και στο επιτελείο της πρώτης, φτάνοντας ακόμα και να κάνει χρέη head coach.
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή, Alvaro Rubio, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Β’ ομάδας.
Γεννημένος στη La Rioja, στις 18 Απριλίου 1979, πέρασε σχεδόν όλη του την πορεία στη Real Valladolid. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε 310 παιχνίδια με τον ισπανικό σύλλογο από το 2006 έως το 2016. Το 2017 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στο ίδιο κλαμπ, περνώντας από τα τμήματα υποδομής, από τη δεύτερη ομάδα και από το προπονητικό επιτελείο της πρώτης ομάδας, φτάνοντας να εκτελέσει και χρέη head coach.
Βοηθός του στον Ολυμπιακό Κ23 αναλαμβάνει ο Ισπανός Victor Cuadrillero Martinez, με τον οποίο συνυπήρξαν στη Real Valladolid.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή επιτυχία».
Δίπλα του θα έχει τον Βίκτορ Κουαδριγιέρο Μάρτινεθ, που τον ξέρει καλά από τη Βαγιαδολίδ. Οι δύο Ισπανοί φέρνουν εμπειρία από ένα μεγάλο κλαμπ.
Ο Τοπολιάτης επιστρέφει μετά από χρόνια
Ο Νίκος Τοπολιάτης γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου 1982 και γυρίζει στον Ολυμπιακό ύστερα από 12 χρόνια δουλειάς, από το 2008 ως το 2020. Με την Κ15 πήρε πρωτάθλημα Super League το 2015-2016, και με την Κ19 το 2016-2017. Το 2017 έγινε τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας.
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Νίκο Τοπολιάτη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη Deputy Head of Academy.
Γεννημένος στις 13 Αυγούστου 1982, επιστρέφει στον Ολυμπιακό, στον οποίο εργάστηκε επί 12 διαδοχικά έτη, από το 2008 έως το 2020.
Με την Κ15 κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Super League για τη σεζόν 2015-2016, ενώ με την Κ19 αναδείχθηκε Πρωταθλητής τη σεζόν 2016-2017.
Το 2017 ανέλαβε καθήκοντα τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.
Τον Αύγουστο του 2020 μετακόμισε στην Ινδία, όπου μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Punjab FC, με την οποία το 2022 πέτυχε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της χώρας».
Από τον Αύγουστο του 2020 δούλευε στην Ινδία ως τεχνικός διευθυντής της Punjab FC. Εκεί πέτυχαν άνοδο στην πρώτη κατηγορία το 2022 – τώρα, αναλαμβάνει deputy head στην ακαδημία του Ολυμπιακού, μετά την απομάκρυνση του Ζοσέ Ανιγκό.