Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα βλέπουν το «Emily in Paris» για να χαλαρώσουν, λέει η Λίλι Κόλινς

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα βλέπουν το «Emily in Paris» για να χαλαρώσουν, λέει η Λίλι Κόλινς

Η Λίλι Κόλινς έκανε την έκπληξη χθες στο The Tonight Show με τον Τζίμι Φάλον. Μιλώντας για τον νέο κύκλο του Emily in Paris, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βλέπει τη σειρά για να χαλαρώσει. Το κοινό γέλασε όταν η Κόλινς περιέγραψε την κατάπληξή της για αυτή την επιλογή.

Ο Μητσοτάκης και η ελληνική… χαλάρωση

Κατά τη συνέντευξη, ο Φάλον έφερε στη συζήτηση τις ευρωπαϊκές διαμάχες γύρω από την πλοκή της σειράς. Η Κόλινς, προωθώντας τον κύκλο που μεταφέρεται από το Παρίσι στη Ρώμη, είπε με χιούμορ: «Οι Ευρωπαίοι λατρεύουν τα τρίγωνα». Μετά από αυτό, ο παρουσιαστής ανέφερε ηγέτες που ενδιαφέρονται για το σόου.

Εκεί η Λίλι Κόλινς παραδέχτηκε ξαφνιασμένη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βλέπει το Emily in Paris με τη γυναίκα του μετά από βαριές μέρες. «Όταν το άκουσα, είπα: “Ορίστε; Μετά από μια δύσκολη ημέρα, εννοείς το να διοικείς την Ελλάδα, κάθεσαι σπίτι και βλέπεις Emily in Paris; Δεν το περίμενα ποτέ αυτό”», είπε γελώντας η ηθοποιός.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μητσοτάκης μιλάει για τη σειρά. Πίσω στο 2023, σε εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε πει ότι το Emily in Paris είναι η αγαπημένη του επιλογή για ξεκούραση μαζί με τη Μαρέβα. Αυτή η εξομολόγηση τώρα βγήκε ξανά στο φως μέσα από τα λόγια της Κόλινς.

Συνάντηση με Beckham και δάκρυα συγκίνησης

Η βραδιά δεν έμεινε μόνο στη σειρά και την πολιτική. Ξαφνικά, η Βικτόρια Μπέκαμ μπήκε στο στούντιο, κάνοντας τη Λίλι Κόλινς να βουρκώσει. Οι δυο τους αστειεύτηκαν για τα κοντά τους μαλλιά και έκαναν πόζα σαν Spice Girls.

Το κοινό χειροκρότησε θερμά αυτή την απροσδόκητη στιγμή. Η Κόλινς, ακόμα συγκινημένη, μοιράστηκε πόσο την ενθουσίασε η εμφάνιση της Μπέκαμ. Έτσι, η εκπομπή έκλεισε με γέλια και νοσταλγία από τα ’90s.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ