Παίκτες της Αθλέτικ Μπιλμπάο κρίνουν αρνητικά το νέο Καμπ Νου: «Είναι κακάσχημο»

Παίκτες της Αθλέτικ Μπιλμπάο κρίνουν αρνητικά το νέο Καμπ Νου: «Είναι κακάσχημο»

Η Μπαρτσελόνα γύρισε στο Καμπ Νου μετά από 909 μέρες απουσίας, με το γήπεδο να δείχνει ανακαινισμένο αλλά όχι πλήρως έτοιμο. Οι εργασίες συνεχίζονται, γι’ αυτό οι θεατές ήταν λίγοι και οι άδειες δεν καλύπτουν όλες τις θύρες ακόμα. Τελικά, το Σάββατο η ομάδα έπαιξε εκεί και κέρδισε με 4-0 την Μπιλμπάο.

Πλάνα από τα αποδυτήρια δείχνουν κοροϊδία

Οι παίκτες της Μπιλμπάο δεν ενθουσιάστηκαν με την εμφάνιση του σταδίου. Σε βίντεο από την εκπομπή El Dia Despues, τρεις Βάσκοι – ο Μπερενγκέρ, ο Γκουρουθέτα και ο Ιθέτα – μιλάνε πριν τον αγώνα και γελάνε με το νέο Καμπ Νου. «Πιστεύω πως είναι κακάσχημο», λέει ένας από δαύτους, και οι άλλοι ξεσπάνε σε γέλια.

Νίκη με συντριβή για τους Καταλανούς

Παρά τα γέλια των αντιπάλων, η Μπαρτσελόνα έκανε πάρτι στο γήπεδο της. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δέχτηκε τέσσερα γκολ και έφυγε ντροπιασμένη. Το γήπεδο, παρόλο που μισοάδειο, έδωσε ώθηση στους γηπεδούχους – πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ