Σεντ Τζονς του Λιοτόπουλου πανηγυρίζει νίκη, Ρόμπερτ Μόρις του Χιτικούδη υπέστη ήττα στο NCAA

Σεντ Τζονς του Λιοτόπουλου πανηγυρίζει νίκη, Ρόμπερτ Μόρις του Χιτικούδη υπέστη ήττα στο NCAA

Το Σεντ Τζονς διέλυσε το Μπακνέλ με 97-49 και ο Ρικ Πιτίνο έκανε αυτό που έπρεπε στους βασικούς του. Έστειλε στον πάγκο τους για λίγο, να τους δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Οι αναπληρωματικοί πήραν την ευκαιρία και την έκαναν γυναίκα.

Πιτίνο και η δεύτερη πεντάδα κλέβουν την παράσταση

Ο Λευτέρης Λιοτόπουλος, δευτεροετής παίκτης, μπήκε με τη second unit και έπαιξε 15 λεπτά. Βάλε 7 πόντους εκεί, με τέλεια βολές και ένα τρίποντο. Είχε και δύο ριμπάουντ, ασίστ και κλεψίματα για να βοηθήσει την ομάδα.

«Συνέβη ό,τι και στις προπονήσεις, όπου η δεύτερη πεντάδα νικά την πρώτη» είπε ο Πιτίνο μετά το ματς.

Οι Ρεντ Στορμς του Σεντ Τζονς πήραν την πιο άνετη νίκη από τότε που ήρθε ο Πιτίνο. Το +48 επί του Μπακνέλ δείχνει πολλά για την κατάστασή τους τώρα, με ρεκόρ 3-1. Σε τέσσερα παιχνίδια σκόραραν πάνω από 90, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.

Ο freshman Φώτης Κωνσταντινίδης πήρε δύο λεπτά χρόνου και μάζεψε ένα ριμπάουντ. Η φωτογραφία του με το Νο7 δείχνει πόσο ενθουσιασμένος είναι.

fotis_konstantinidis_st_johns_periodiko_40d99.png

Το Σεντ Τζονς φεύγει για Λας Βέγκας και περιμένει σκληρά ματς στο NCAA.

Χιτικούδης και η ήττα του Ρόμπερτ Μόρις

Το Ρόμπερτ Μόρις του Νίκου Χιτικούδη έχασε στη Νέα Υόρκη από το Σεντ Μποναβεντούρ με 75-61. Ο Έλληνας σέντερ από Θεσσαλονίκη ξεκινάει πάντα βασικός και έπαιξε 30 λεπτά. Έβαλε 13 πόντους με 6/11 σουτ και μία βολή, ενώ πήρε 5 ριμπάουντ, έδωσε ασίστ και κλέψιμο – ένα λάθος μόνο.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα σε πέντε αγώνες για το Ρόμπερτ Μόρις φέτος.

Στον επόμενο αγώνα του δε, ο Νίκος Χιτικούδης θα αντιμετωπίσει έναν άλλον Έλληνα σέντερ, τον Στέφανο Σπάρταλη, αφού η ομάδα του παίζει με το Μόνμαουθ, εκτός έδρας την Κυριακή!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ