Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η επιδίωξη του έρωτα ως πηγή ισορροπίας στη ζωή μου

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η επιδίωξη του έρωτα ως πηγή ισορροπίας στη ζωή μου

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες και ταλαντούχες ηθοποιούς της νέας γενιάς, ανοίγει την καρδιά της σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega, «Οι Αθώοι». Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της φιλοσοφία, τον ρόλο του έρωτα και της αυτοπροστασίας στη ζωή της, προσφέροντας μια διεισδυτική ματιά στην ανθρώπινη πλευρά πίσω από τον καλλιτεχνικό της βίο.

Η Φιλοσοφία του Μέτρου και ο Φόβος ως Αυτοπροστασία

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Vita και τη δημοσιογράφο Μικαέλα Θεοφίλου, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αναφέρθηκε εκτενώς στην προσωπική της στάση απέναντι στα όρια και τις ακραίες συμπεριφορές. Αντλώντας έμπνευση από μια ατάκα του εμβληματικού σκηνοθέτη Γούντι Άλεν, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι, παρά την περιστασιακή έκθεση σε πιο έντονες καταστάσεις, η φύση της την ωθεί προς το μέτρο.

«Εγώ δεν μπορώ να βγω τόσο εύκολα από τα όρια. Είμαι του μέτρου από τη φύση μου», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, αναγνώρισε πως «έχω περάσει περίοδο που έζησα πιο ακραία», υπογραμμίζοντας την ανθρώπινη διάσταση της αυτογνωσίας και της προσαρμογής. Η πιο ενδιαφέρουσα πτυχή της δήλωσής της αφορά τον ρόλο του φόβου: «Όποτε πάω να ξεφύγω, μαζεύομαι από μόνη μου γιατί φοβάμαι. Ο φόβος με προστατεύει». Αυτή η προσέγγιση αναδεικνύει τον φόβο όχι ως αναστολέα, αλλά ως ένα εσωτερικό σύστημα συναγερμού που συμβάλλει στην ισορροπία και την αυτοσυντήρηση.

Ο Έρωτας ως Καταλύτης Ισορροπίας

Σε μια εποχή όπου οι διαπροσωπικές σχέσεις δοκιμάζονται, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη τοποθετεί τον έρωτα στον πυρήνα της προσωπικής της ευημερίας. «Επιδιώκω τον έρωτα στη ζωή μου και μέσα από τον έρωτα και τη σύνδεση βρίσκω την ισορροπία μου», τόνισε, αναδεικνύοντας τη σημασία της συναισθηματικής διασύνδεσης. Αυτή η δήλωση υποδηλώνει μια φιλοσοφία που βλέπει τον έρωτα όχι μόνο ως πηγή ευτυχίας, αλλά και ως θεμελιώδη παράγοντα για την ψυχική σταθερότητα.

Η Σημασία της Συναναστροφής και της Αυτογνωσίας

Ένα άλλο σημαντικό σημείο της συνέντευξης αφορούσε τη σχέση της ηθοποιού με τη μοναξιά και τη συναναστροφή. Παρόλο που αναγνωρίζει την ανάγκη για προσωπικές στιγμές («χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν επιζητώ να έχω στιγμές με μένα»), η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη υποστηρίζει ότι η επαφή με τους άλλους ανθρώπους είναι καθοριστική για την αυτογνωσία. «Βρίσκω αρκετά τον εαυτό μου στη συναναστραφή με τους άλλους», ανέφερε, εξηγώντας ότι η τριβή με διαφορετικές προσωπικότητες αναδεικνύει «δικά σου χαρακτηριστικά και πτυχές που, όταν είσαι μόνος σου, τα έχεις τακτοποιημένα». Η αλληλεπίδραση φέρνει στην επιφάνεια απρόβλεπτες αντιδράσεις και πλευρές του εαυτού, οδηγώντας σε βαθύτερη κατανόηση: «Όταν έχεις να κάνεις με τον άλλο, μπορεί να σε εκπλήξει ο εαυτός σου».

Η Επόμενη Σειρά: «Οι Αθώοι» στο Mega

Η συζήτηση με τη Μικαέλα Θεοφίλου έρχεται εν όψει της συμμετοχής της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη στη νέα παραγωγή του Mega, «Οι Αθώοι». Αν και λεπτομέρειες για τον ρόλο της δεν έχουν γίνει γνωστές, η παρουσία της σε μια νέα, πολλά υποσχόμενη σειρά, επιβεβαιώνει την ανοδική της πορεία στον χώρο της ελληνικής τηλεόρασης και υπογραμμίζει την προσήλωσή της σε ποιοτικές παραγωγές που διερευνούν την ανθρώπινη ψυχή και τις σχέσεις.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, με τη σεμνότητα και την ειλικρίνειά της, προσφέρει μια ενδιαφέρουσα οπτική για τη ζωή ενός καλλιτέχνη, όπου η προσωπική ισορροπία και η αυτογνωσία αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική ολοκλήρωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ