Ο Αρτσιόμ Ράτζκοφ ανέλυσε με ειλικρίνεια την εμφάνιση του Άρη Λεμεσού κόντρα στην ΑΕΚ Ευρώπης, επισημαίνοντας την ωριμότητα της αντίπαλης ομάδας και την αποφασιστικότητα της δικής του στοχεύοντας στη ρεβάνς.
Η εμπειρία της ΑΕΚ και η απόδοση του Άρη Λεμεσού
Ο προπονητής του Άρη Λεμεσού τόνισε ότι η ομάδα του αντιμετώπισε μια πιο έμπειρη ευρωπαϊκή ομάδα όπως η ΑΕΚ, αναγνωρίζοντας το υψηλό επίπεδο προπονητικής και παικτικής ποιότητας της αντίπαλης ομάδας. Παρά τις δυσκολίες, η ομάδα του παρουσίασε μια δυνατή απόδοση και δεν θα άλλαζε καμία από τις τακτικές επιλογές που εφάρμοσε στο πρώτο παιχνίδι.
Η στήριξη των οπαδών και η ευγνωμοσύνη προς τους παίκτες
Ο Ράτζκοφ δεν παρέλειψε να εκφράσει την εκτίμησή του προς τους παίκτες και τους οπαδούς, καθώς η υποστήριξη του κόσμου ήταν καταλυτική για την επιστροφή της ομάδας σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Η συλλογική προσπάθεια και το πάθος των παικτών ήταν καθοριστικά στοιχεία στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι δευτεραθλητές Κύπρου.
Τα λάθη στο ποδόσφαιρο και η προετοιμασία για τη ρεβάνς
Ο προπονητής υπογράμμισε πως στο ποδόσφαιρο, ένα άθλημα γεμάτο λάθη και απρόβλεπτες καταστάσεις, τα γκολ που δέχτηκαν προέρχονταν από δικές τους αδυναμίες. Ανέφερε ότι σέβεται τις δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ περί “δώρα”, θεωρώντας όμως ότι η ομάδα του θα επικεντρωθεί στο δικό της παιχνίδι. Η προσοχή πλέον στρέφεται στην προετοιμασία για τη ρεβάνς στην OPAP Arena, όπου σκοπεύουν να διορθώσουν τα λάθη και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.