“Ιντιάνα Νικά Ντιτρόιτ 111-100 με Τέρνερ και Σιάκαμ”

“Ιντιάνα Νικά Ντιτρόιτ 111-100 με Τέρνερ και Σιάκαμ”

Σχεδόν όλη η προσοχή βρισκόταν στο παιχνίδι των Ιντιάνα Πέισερς εναντίον των Πίστονς, όπου οι πρώτοι επικράτησαν με 111-100 στο Ντιτρόιτ, σε μία μάχη μεταξύ δύο ομάδων που βρίσκονται σε καλή φόρμα στην ανατολική περιφέρεια.

Ο Μάιλς Τέρνερ ήταν ο συντελεστής της νίκης, σημειώνοντας εντυπωσιακούς 28 πόντους, με 8/11 τρίποντα, υπερβαίνοντας την παραγωγικότητα των υπολοίπων συμπαικτών του που έφτασαν μόλις στο 5/19 συνολικά!

Ο Πασκάλ Σιάκαμ πρόσφερε 26 πόντους, ενώ ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον πρόσθεσε 17 με οκτώ ασίστ, κλείνοντας το παιχνίδι με αυτό τον τρόπο για τους Πέισερς, που κέρδισαν για έβδομη φορά σε οκτώ αγώνες.

Επιπλέον, η επιστροφή του Άρον Νέσμιθ μετά από 2,5 μήνες απουσίας πρόσθεσε depth στην ομάδα των Πέισερς, δημιουργώντας θετικά vibes.

Αντίθετα, οι Πίστονς, οι οποίοι είχαν 10 νίκες στους 12 τελευταίους αγώνες τους, δυσκολεύτηκαν να βρουν τον ρυθμό τους, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου είχαν μόλις 2/17 τρίποντα και δεν κατάφεραν να πλησιάσουν σε λιγότερους από έξι πόντους.

Πρώτος σκόρερ για τους Πίστονς ήταν ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Jr. με 25 πόντους, ακολουθούμενος από τον Κέιντ Κάνινγκχαμ με 20. Ο Τζέιλεν Ντούραν είχε επίσης καλή παρουσία με 17 πόντους, 8/8 δίποντα, 1/1 βολή και 17 ριμπάουντ.

Με αυτή τη νίκη, οι Πέισερς ανέβηκαν σε ρεκόρ 23-19, ενώ οι Πίστονς έμειναν στο 21-20.

Τα δωδεκάλεπτα: 26-29, 56-69, 81-92, 100-111

Highlights του αγώνα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ