Η υπόθεση Τσολακίδη συνεχίζει να απασχολεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από τους Παναγιώτη Βαρούχα και Δήμο Κασκαντίρη.
Οι δύο αναλυτές, ο καθηγητής διαιτησίας και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, βρέθηκαν στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» υπό τη διεύθυνση του Κυριάκου Θωμαΐδη, όπου ανέλυσαν τη διαιτησία του βοηθού στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό. Αξιοσημείωτο είναι το ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε, σύμφωνα με το οποίο υπήρξε «ενορχηστρωμένο σχέδιο αμφισβήτησης της διαιτησίας από την πλευρά Γκαγκάτση», γεγονός που προκάλεσε πολλές συζητήσεις κυρίως για τον Ντιέγκο Αλόνσο και τους παίκτες του.
Ο Παναγιώτης Βαρούχας εξέφρασε τη γνώμη του σχετικά με τις αμφιλεγόμενες φάσεις με τα οφσάιντ των Πελίστρι και Μαντσίνι, δηλώνοντας ότι «αν ο Τσολακίδης ήταν πιο προσεκτικός, δεν θα σήκωνε το σημαιάκι». Από την πλευρά του, ο Δήμος Κασκαντίρης επεσήμανε την κακή ποιότητα της διαιτησίας του βοηθού, προσθέτοντας ότι «η εκπαίδευση των διαιτητών είναι ελλιπής».
Ακούστε το απόσπασμα: