Η Microsoft παρουσίασε το χειριστήριο Nocturnal Vapor για τα Xbox Series X/S (βίντεο)

Η Microsoft παρουσίασε το χειριστήριο Nocturnal Vapor για τα Xbox Series X/S (βίντεο)


Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα ένα νέο χρώμα για το χειριστήριο Xbox Series X/S, το Nocturnal Vapor. Αυτή η ανακοίνωση επιβεβαιώνει τις προηγούμενες διαρροές και το νέο χειριστήριο είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία, με την επίσημη κυκλοφορία του να προγραμματίζεται για τις 9 Απριλίου.

Σύμφωνα με την Microsoft, το χειριστήριο προσφέρει ένα έντονο χρωματικό σχεδιασμό με σκούρο πράσινο και διάφορες άλλες αποχρώσεις, εμπνευσμένες από τα χρώματα της φύσης τη νύχτα. Επιπλέον, περιλαμβάνει τα Stormcloud Vapor και Dream Vapor pads που είναι διαθέσιμα και στο Xbox Design Lab από τον Ιανουάριο.

Το καινούριο χειριστήριο υπόσχεται 40 ώρες λειτουργίας με μία φόρτιση και είναι συμβατό με PC, Xbox One, Xbox Series X/S, iOS και Android. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο ελληνικό site του Xbox.  

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FXboxGR%2Fvideos%2F971960831217930%2F&show_text=false&width=560&t=0″ frameborder=”0″ style=”border: none; overflow: hidden;” scrolling=”no” width=”560″ height=”314″>

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ