Η Apple παρουσίασε τα νέα iPad Air, iPad Pro και το M4 chip (βίντεο)

Η Apple παρουσίασε τα νέα iPad Air, iPad Pro και το M4 chip (βίντεο)


Η Apple ανανέωσε τα μοντέλα iPad στο Let Loose event της εταιρείας. Αρχικά αναβάθμισε το iPad Air, προσθέτοντας ένα μοντέλο με οθόνη 13 ιντσών στο υπάρχον μοντέλο των 11 ιντσών. Και τα δύο θα διαθέτουν το M2 chip και επιλογές αποθηκευτικού χώρου 128GB/512GB και 1TB.

Επίσης, παρουσιάστηκαν δύο νέα μοντέλα iPad Pro. Το πρώτο διαθέτει οθόνη 11 ιντσών και πάχος 5,3 χιλιοστών, ενώ το δεύτερο έχει οθόνη 13 ιντσών και πάχος 5,1 χιλιοστών. Η Apple επέλεξε να εξοπλίσει τα δύο μοντέλα με το M4 chip, το οποίο παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του ίδιου event. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Μ4 είναι 50% πιο γρήγορο από το M2 και έτοιμο για εργασίες που απαιτούν τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης. Το Μ4 διαθέτει CPU και GPU με 10 πυρήνες ο καθένας.

Η Apple ανανέωσε επίσης το Apple Pencil Pro, το οποίο τώρα υποστηρίζει haptic feedback και έχει ένα νέο squeezing gesture που επιτρέπει στους χρήστες να ανοίγουν ένα μενού. Επιπλέον, επιτρέπεται η αλλαγή του σχήματος του αποτυπώματος του και υποστηρίζει τη λειτουργία Find My.

Η Apple “ανανέωσε” ένα ακόμα περιφερειακό, το Magic Keyboard, το οποίο τώρα διαθέτει αλουμινένιο στήριγμα για τον καρπό, βελτιωμένο trackpad, haptic feedback και σειρά με Function Keys. Με αυτές τις αλλαγές, η Apple στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, παρόμοια με αυτή των MacBook.

Τέλος, κάνει την εμφάνισή του το Final Cut Camera app, το οποίο υποστηρίζει την ταυτόχρονη σύνδεση πολλαπλών iPhones ή iPads για λήψη από διάφορες γωνίες και την καταγραφή video επαγγελματικού επιπέδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ