Η αναζωπύρωση της συζήτησης για τις προδιαγραφές και την τιμή του PS5 Pro (video)

Η αναζωπύρωση της συζήτησης για τις προδιαγραφές και την τιμή του PS5 Pro (video)


Το κανάλι του YouTube, “Moore’s Law is Dead”, ανακοίνωσε ότι διαθέτει νέες πληροφορίες για το ενδεχόμενο PlayStation 5 Pro. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, η Sony σχεδιάζει να εξοπλίσει την κονσόλα με 16GB GDDR6 RAM (18Gbps) με 256-bit bus. Επιπλέον, αναφέρει ότι η GPU θα υποστηρίζει 60 CUs, αλλά προς το παρόν η Sony σκοπεύει να χρησιμοποιήσει 56 CUs. Επίσης, αναφέρεται σε πληροφορίες σχετικά με την AMD, η οποία αναμένει την κυκλοφορία του PS5 Pro στην περίοδο των εορτών του 2024. Όσον αφορά την τιμή, ο YouTuber εκτιμά ότι θα ανέρχεται περίπου στα $500 για το μοντέλο χωρίς δίσκο.

“Βλέπω εδώ ότι οι 16 GB RAM παραμένουν, χωρίς καμία αύξηση στα 20 GB, πράγμα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μείωση της τιμής της RAM σε σχέση με όταν κυκλοφόρησε το PS5”.

Ακόμη προσθέτει: “Δεν διακρίνω τίποτα σε αυτή την κονσόλα που να δικαιολογεί πραγματικά μια αύξηση της τιμής για να δηλώσει κάποιος ότι θα την κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, πράγμα που θα αυξομένχει ιδιαίτερα το κόστος κατασκευής, περισσότερο από ότι του PS5 το 2020. Ίσως λίγο περισσότερο, αλλά όχι δραστικά περισσότερο”.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ