Επίσημες αποκαλύψεις για το Lenovo Legion Go – η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή (βίντεο)


Η Lenovo ανακοίνωσε και παρουσίασε επίσημα το Lenovo Legion Go, το νέο φορητό gaming PC που θα ανταγωνιστεί τα Steam Deck και ASUS ROG Ally. Το φορητό αυτό, που εκτοπίζει τα Windows 11, θα κυκλοφορήσει τελικά τον Οκτώβριο με τιμή $699 και θα είναι διαθέσιμο από επιλεγμένους συνεργάτες και το επίσημο ιστότοπο της εταιρείας.

Η οθόνη των 8,8 ιντσών έχει ανάλυση 144Hz και μπορεί να μειωθεί σε 800p και 600Hz για εξοικονόμηση ενέργειας. Στα άκρα της οθόνης βρίσκονται δύο αφαιρούμενα χειριστήρια. Η μπαταρία των 49.2Wh μπορεί να φορτιστεί έως 70% σε 30 λεπτά με τον παρεχόμενο φορτιστή 65W. Στο μπροστινό μέρος του φορητού υπάρχουν τα κλασικά πλήκτρα εντολών, ένα thumb trackpad και ένα mouse scroll wheel.

Ο δεξίς χειριστήριο μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα μαγνητικό dock, το οποίο λειτουργεί ως ποντίκι. Το φορητό μπορεί να συνδεθεί είτε με τηλεόραση είτε με monitor, ενώ υποστηρίζει επίσης τρίτα χειριστήρια μέσω Bluetooth. Τα παιχνίδια μπορούν να εκτελεστούν από έναν M.2 PCIe NVME SSD, ξεκινώντας από 256GB, καθώς και από μία εξωτερική κάρτα microSD.

Το σύστημα υποστηρίζει επίσης τα νέα ενσύρματα Legion Glasses, που προσφέρουν εμπειρία μεγάλης οθόνης με micro OLED panels, και θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο με τιμή $329.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ