Αναφορές για τον πιθανό διάδοχο του Nintendo Switch που θα κυκλοφορήσει το 2025

Αναφορές για τον πιθανό διάδοχο του Nintendo Switch που θα κυκλοφορήσει το 2025


Υπάρχουν νέες πληροφορίες που υποδηλώνουν ότι η επόμενη κονσόλα της Nintendo ενδέχεται να κυκλοφορήσει αργότερα από ό,τι αναμενόταν. Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο Pedro Henrique Lutti Lippe, ο οποίος παρουσίασε τις πληροφορίες σε ένα video στο κανάλι του YouTube OX do Controle, έχει λάβει πληροφορίες από πέντε διαφορετικές πηγές που υποστηρίζουν ότι παιχνίδια πρόκειται να λανσαριστούν το πρώτο τρίμηνο του 2025, μαζί με τη νέα κονσόλα. Αντίστοιχες αναφορές από το VGC αναφέρουν ότι δύο πηγές που εργάζονται σε studios ανάπτυξης video games ετοιμάζουν τίτλους για το Nintendo Switch 2 που θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2025, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές αν ταυτόχρονα θα κυκλοφορήσει και η ίδια η κονσόλα. Ανάλογες πληροφορίες προέρχονται και από το Eurogamer, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η ακρίβεια αυτών των πληροφοριών από επίσημες πηγές της βιομηχανίας.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι το αρχικό Nintendo Switch κυκλοφόρησε τον Μάρτιο, επομένως δεν αποκλείεται παρόμοια κίνηση και με τον επόμενό του.

Ωστόσο, παραμένει σαφές ότι όλες αυτές οι πληροφορίες πρέπει να θεωρηθούν απλά εικασίες μέχρις ότου υπάρξουν επίσημες επιβεβαιώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ