Τσιτσιπάς: «Είναι ξεχωριστό να παίζω σε αυτό το στάδιο»

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας με τη Σλοβακία για το Davis Cup και αναφέρθηκε στη μοναδική εμπειρία που προσφέρει το Παναθηναϊκό Στάδιο. Επιπλέον, εξέφρασε τη συμπαράστασή του προς τους πληγέντες των πλημμύρων στην Θεσσαλία.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου:

«Νιώθω ότι έγινε πολύ καλή δουλειά με το γήπεδο, αλλά και η αίσθηση να παίζεις σε ένα τέτοιο στάδιο είναι υπέροχη. Είχα την ευκαιρία να έρθω ως τουρίστας σε αυτό το μέρος, οπότε για μένα είναι πολύ ξεχωριστό να παίζω εδώ».

Για τις καταστροφές στην Ελλάδα, ο Τσιτσιπάς είπε:

«Έχουμε να δώσουμε πολλά στο γήπεδο. Παίζουμε όχι μόνο για εμάς, αλλά και για όσους πλήττονται από τις φωτιές και τις πλημμύρες. Δεν θα είναι μια εύκολη συνάντηση».

Θα βοηθούσε ένα τουρνουά στην Ελλάδα στην ανάπτυξη του τένις;

«Δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα, αλλά αν διοργανωθεί ένα τέτοιο τουρνουά στο μέλλον, είμαι βέβαιος ότι θα δούμε περισσότερα παιδιά να παίζουν και περισσότερους να ονειρεύονται ότι μπορούν να πετύχουν κάτι στο μέλλον».

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς είπε:

«Είναι κάτι ξεχωριστό, τα μνημεία πίσω από το γήπεδο και γενικά ο χώρος είναι μοναδικός. Ανυπομονούμε όλοι να βγούμε εκεί έξω και να αγωνιστούμε, ενώ οι Έλληνες φίλαθλοι θα μας συμπαρασταθούν».

Ο Μιχάλης Περβολαράκης ανέφερε:

«Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία να παίζουμε τένις σε ένα τόσο ιστορικό στάδιο. Οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες έγιναν εδώ. Είναι τρελό να σκεφτόμαστε ότι το Davis Cup γίνεται στο Καλλιμάρμαρο».

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς συμπλήρωσε:

«Είναι μια σπουδαία επιλογή να γίνουν εκεί οι αγώνες. Το γήπεδο ακολουθεί την αρχιτεκτονική των Ολυμπιακών Αγώνων και έχει γίνει εξαιρετικό έργο. Ζητώ τη συμπαράσταση όλων των Έλληνων οπαδών, να επισκεφθούν τον χώρο και να στηρίξουν την ομάδα. Οι οπαδοί είναι μια επιπλέον δύναμη για τους αθλητές. Με την ενότητά μας μπορούμε να επιτύχουμε μεγαλύτερα επιτεύγματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ