Τσιτσιπάς: «Χαιρετώ την Έναρξη μου στο Τουρνουά και Ελπίζω να Συνεχίσω Έτσι»

Τσιτσιπάς: «Χαιρετώ την Έναρξη μου στο Τουρνουά και Ελπίζω να Συνεχίσω Έτσι»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε άνετα την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Masters στο Μόντε Κάρλο, μετά την αποχώρηση του Λάσλο Τζέρε λόγω τραυματισμού στον δεύτερο σετ.

Στις δηλώσεις του, ο Έλληνας τενίστας εξέφρασε τη χαρά του για την απόδοσή του, ευχόμενος γρήγορη ανάρρωση στον αντίπαλό του, και εκφράζοντας την ελπίδα να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο.

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Δεν περίμενα μια τέτοια κατάληξη, καθώς δεν είναι τόσο συνηθισμένο όταν παίζω. Φυσικά, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στον τραυματία, καθώς οι τραυματισμοί δεν είναι ευχάριστοι. Θεωρώ ότι έκανα καλά τη δουλειά μου, ξεκίνησα δυνατά το ματς, ήμουν συνεπής στο πρώτο set και έδινα καλό ρυθμό στη μπάλα. Είμαι ευχαριστημένος με το πώς ξεκίνησα το τουρνουά, τα πράγματα δείχνουν ανεβατά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Για την αγωνιστική περίοδο στο χώμα:

«Στο χώμα μπορείς να επιτύχεις μεγάλα πράγματα, εκμεταλλευόμενος την τροχιά της μπάλας, ανακατεύοντας τις κινήσεις για να ανοίξεις το γήπεδο. Αυτό που αλλάζω σίγουρα φέτος σε σχέση με το παρελθόν είναι ότι ανέβαινω συχνότερα στο δίχτυ και δεν παραμένω στη βασική γραμμή. Πρόκειται για κάτι που σκοπεύω να κάνω περισσότερο στα μελλοντικά μου παιχνίδια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ