Συνάντηση την Τετάρτη για τον τελικό Κυπέλλου

Συνάντηση την Τετάρτη για τον τελικό Κυπέλλου

Την επόμενη Τετάρτη (13/3) πρόκειται να πραγματοποιηθεί σημαντική σύσκεψη για την τελική διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Betsson μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός και Άρης.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν όλες οι σχετικές πλευρές όπως οι δύο ομάδες, η ΕΠΟ, η αστυνομία και πιθανόν ακόμη ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης. Υπάρχει πιθανότητα να προσκληθεί και ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Ο Παναθηναϊκός αρχικά επέλεξε το ΟΑΚΑ για τη διεξαγωγή του τελικού με μεγάλη συμμετοχή φιλάθλων, ωστόσο ο Άρης δεν συμφώνησε και πρότεινε το AEL FC Arena ή την Τούμπα. Και οι δύο αυτές επιλογές απορρίφθηκαν για λόγους κατάστασης των γηπέδων και ενστάσεις του ΠΑΟΚ.

Η ομοσπονδία επιθυμεί την τήρηση της αρχικής πρόσκλησης για τη διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό με πλήθος φιλάθλων. Ωστόσο, ο Αχιλλέας Μπέος έχει εκφράσει αντίθεση σε αυτήν την επιλογή μέχρι τώρα.

Και οι δύο ομάδες επιθυμούν η όλους τους φιλάθλους τους να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον τελικό, γι’ αυτό απορρίπτουν κάθε λύση που προϋποθέτει τη διεξαγωγή χωρίς θεατές ή με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ