«Ρόι Κιν, ο Ρόμπερτσον είχε δίκιο»: Επιβεβαιώθηκε η πρόβλεψη του Σκωτσέ έπειτα από την εντυπωσιακή νίκη!

«Ρόι Κιν, ο Ρόμπερτσον είχε δίκιο»: Επιβεβαιώθηκε η πρόβλεψη του Σκωτσέ έπειτα από την εντυπωσιακή νίκη!

Θυμάσαι τι είχε συμβεί μετά το ματς του EURO 2024; Ήταν τότε που η Σκωτία αποδέχτηκε πέντε γκολ από τη Γερμανία και ο Ρόι Κιν ήταν φουριόζος με τα όσα είπε ο Άντι Ρόμπερτσον.

Ο αρχηγός της εθνικής Σκωτίας, δημοσίως, μετά την ήττα, είχε δηλώσει πως στο επόμενο παιχνίδι, θα υπάρξει αντίδραση από την ομάδα.

Οι δηλώσεις του Ρόμπερτσον όμως δεν πείθανε σε τίποτα τον Ρόι Κιν. Κι όχι μόνο δεν τον πείθανε, αλλά είχε τόνισει πως όσα είπε ήταν ανέντιμα.

«Μετά από μια τέτοια ήττα, πρέπει να απελευθερωθείς. Ο Ρόμπερτσον έλεγε ό,τι έλεγε, αλλά ήταν ανέντιμα. Είχαν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία αλλά τελικά αποδείχτηκαν… απογοητευτικοί.

Είπε ότι είχαν σχέδιο. Δηλώσεις που ήταν ανάξιες, κατά την άποψή μου. Είπε ότι όλοι στη Σκωτία θα είναι εκνευρισμένοι αύριο. Πράγμα που ισχύει, αλλά για πολύ ακόμα χρόνο!»

Αυτά είχε πει ο Ρόι Κιν. Αλλά περίπου μια εβδομάδα αργότερα, ο Ρόμπερτσον αποδείχτηκε σωστός. Η Σκωτία επανήλθε. Και έχει καλές πιθανότητες να προχωρήσει στην επόμενη φάση του EURO 2024. Αρκεί να κερδίσει ένα παιχνίδι, για πρώτη φορά μετά το EURO 1996…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ