Ψάρρας: «Γράψαμε ιστορία, συγχαρητήρια στη Σόνσενβερντ»

Ο Σάκης Ψάρρας δήλωσε ότι ο Μίλωνας έχει μεγάλο σεβασμό για την Σόνσεβερντ και ότι η νίκη επί της πρωταθλήτριας Ελβετίας θα δώσει ώθηση για την έναρξη της Volley League το Σάββατο. Επίσης, επιθυμεί νίκη και πρόκριση στον επόμενο γύρο, ενώ αποθεώνει την αντίπαλο ομάδα του.

Αναλυτικά: «Είναι μια ξεχωριστή και ιστορική στιγμή για εμάς, αφού πρόκειται για την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη του συλλόγου μας στα Κύπελλα Ευρώπης. Έχουμε γράψει ιστορία για την ομάδα μας. Συγχαρητήρια στη Σόνσεβερντ, την οποία θαυμάζουμε για την επίτευξή της του τίτλου πέρυσι.

Αυτός ο αγώνας θα μας βοηθήσει στο μέλλον και στην έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι σαφές ότι στόχος μας είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο του CEV Cup και να νικήσουμε και στην Ελβετία, όχι μόνο με δύο σετ. Δεν θα είναι εύκολο. Όπως φάνηκε ήδη σήμερα, η Σόνσεβερντ είναι μια καλή ομάδα με αυτοματισμούς και χρειάζεται προσοχή».

Ο αρχηγός Μπόγιαν Γιορντάνοφ πρόσθεσε: «Κέρδισαν μία σπουδαία νίκη εναντίον ενός καλού και σοβαρού αντιπάλου, αλλά δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς, γιατί το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι να νικήσουμε και στην Ελβετία, αλλά έχουμε αρκετό χρόνο για να σκεφτούμε όλες αυτές τις λεπτομέρειες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ