Προπονητής Τσεχίας: «Η διαιτησία επίσης θα επηρεάσει το αποτέλεσμα»

Προπονητής Τσεχίας: «Η διαιτησία επίσης θα επηρεάσει το αποτέλεσμα»

Ο προπονητής της ομάδας της Τσεχίας, Ντιέγκο Οκάμπο, εκφράζει την επιθυμία να δει μια ανταγωνιστική αναμέτρηση στο ΣΕΦ αυτή την Παρασκευή απέναντι στην Ελλάδα, για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ. Τονίζει ότι η διαιτησία θα επηρεάσει επίσης το αποτέλεσμα του προσεχούς αγώνα.

Σχετικά με την προετοιμασία και την ανταγωνιστικότητα των ομάδων αναφέρει: «Βρισκόμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο και οι παίκτες μας είναι κουρασμένοι από τα Κύπελλα. Ωστόσο, διαθέτουμε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ για να αντιμετωπίσουμε την Ελλάδα, που διαθέτει πολύ υψηλή ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ της».

Αναφορικά με τον αντίπαλο προπονητή, τον Βασίλη Σπανούλη, ο Οκάμπο σχολιάζει: «Έχω παρακολουθήσει τον Σπανούλη ως προπονητή. Έχει καλή πορεία με το Περιστέρι στο BCL και στο πρωτάθλημα. Έχει μεγάλη εμπειρία ως παίκτης και ξέρει πώς να αντιμετωπίζει τους παίκτες του, μέσα και έξω από το γήπεδο».

Τέλος, αναφερόμενος στην απουσία του Γιαν Βέσελι, επισημαίνει: «Πρέπει να σεβαστούμε τα προβλήματα τραυματισμών του και να εστιάσουμε στους παίκτες που είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ