Προκαλεί ερωτήματα η παραδοχή ενοχής του ιδιοκτήτη της Τότεναμ στα δικαστήρια!

Προκαλεί ερωτήματα η παραδοχή ενοχής του ιδιοκτήτη της Τότεναμ στα δικαστήρια!

Μια ανατροπή συμβαίνει στην Τότεναμ, καθώς ο ιδιοκτήτης της, Τζο Λιούις, παραδέχθηκε την ενοχή του στις εισαγγελικές αρχές των ΗΠΑ τον Ιούλιο του 2023.

Θα προσαχθεί ενώπιον δικαστηρίου και θα του απαγγελθούν κατηγορίες για αθέμιτη χρήση εμπιστευτικών επιχειρηματικών πληροφοριών. Η ομοσπονδιακή εισαγγελία τον κατηγορεί ότι ενορχήστρωσε σχέδιο προκειμένου να δώσει πληροφορίες σε άτομα που είχαν δεσμούς μαζί του, με στόχο την απόκτηση πλεονεκτήματος στις επιχειρήσεις του.

Αν και η παραδοχή αυτή δεν έχει επηρεάσει ακόμα την Τότεναμ, ο ίδιος ο σύλλογος αρνείται να σχολιάσει τις κατηγορίες εναντίον του Λιούις, δεδομένου ότι εκείνος έχει παύσει να είναι πρόσωπο με σημαντικό έλεγχο του συλλόγου.

Η παρέμβαση του δικηγόρου του Λιούις, που αναφέρει πως ο πελάτης του πήγε εθελοντικά στις ΗΠΑ προς υπεράσπιση του εαυτού του, έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Οι εξελίξεις συνεχίζονται με ενδιαφέρον στον κόσμο του ποδοσφαίρου, καθώς η υπόθεση εξακολουθεί να απασχολεί την κοινή γνώμη.

Παράλληλα, ο σύλλογος επισημαίνει πως ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας είναι η ENIC, με τον πλειοψηφικό έλεγχο να κατέχεται από ένα οικογενειακό καταπίστευμα, διαχειριζόμενο από ανεξάρτητους επαγγελματίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ