Πογέτ: «Ας είμαστε γενναίοι απέναντι στην Ολλανδία – Σημαντικό παιχνίδι, αλλά…»

Ο Γκουστάβο Πογέτ δίνει το σύνθημα για το παιχνίδι της Ελλάδας με την Ολλανδία στην συνέντευξη Τύπου. Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει την άποψη ότι η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί γενναία στο Αϊντχόφεν, καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα κλειδί για εμάς. Δεν θα τελειώσει η διαδρομή μας αν δεν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν όμως τα καταφέρουμε, θα έχει μεγάλη και θετική επίδραση. Η απάντησή μας εξαρτάται από ένα μικρό πράγμα. Έναν ενδεχόμενο τραυματισμό που θα αναγκάσει τη σκέψη μας για το πώς θα διαμορφωθεί η ομάδα. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε μεγάλη πίεση, ειδικά στην αρχή. Πρέπει να είμαστε γενναίοι και να δείξουμε την ανδρεία μας. Θα καταλάβετε περισσότερα όταν μπορούμε να μιλήσουμε περισσότερο για αυτό».

Όσον αφορά την κλήρωση, αρχικά δεν ήταν τόσο αισιόδοξος, αλλά τώρα πιστεύει ότι, αν καταφέρουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, αυτό θα είναι ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός για την ομάδα. Τέλος, τόνισε ότι η ομάδα δεν επηρεάζεται από τις επιλογές και τις κλήσεις και έχει τους καλύτερους δυνατούς παίκτες που μπορούν να την εκπροσωπήσουν.

Σχετικά με τον προπονητή της Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν, είπε ότι δεν προβληματίζεται για τα λόγια του, καθώς γνωρίζει ότι ο Κούμαν αναλύει την ομάδα του, όπως και αυτός την Ολλανδία. Τέλος, ανέφερε ότι ο στόχος της ομάδας είναι να κερδίσει τους Έλληνες φιλάθλους με θετικά αποτελέσματα.

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου του Γκουστάβο Πογέτ εδώ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ