Παύλος Δερμιτζάκης παραιτείται μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο του με την ΑΕΛ!

Ένα γεγονός που προκάλεσε αναταραχή στην ΑΕΛ μετά την νίκη επί του Ηρακλή στην 3η αγωνιστική της Super League 2, είναι η παραίτηση του Παύλου Δερμιτζάκη λίγο μετά τον αγώνα. Ο Δερμιτζάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ομάδας για να του εκφράσει την πρόθεσή του να παραιτηθεί αμέσως.

Ο λόγος που οδήγησε τον προπονητή στην απόφαση αυτή είναι οι ύβρεις προς τη μητέρα του που ακούστηκαν από κάποιους οπαδούς της Λαρισαϊκής ομάδας. Ο Δερμιτζάκης δήλωσε σε συνέντευξή του ότι δεν μπορεί να αποδεχθεί τέτοιες συμπεριφορές, διότι η μητέρα του είναι κάτι πολύ ιερό για αυτόν. Υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρχει σεβασμός και δίκαιη μεταχείριση από το κοινό, καθώς αυτό δεν αξίζει ούτε εκείνος ούτε η ομάδα. Τονίζει επίσης ότι ήρθε στην Λάρισα για να προσφέρει και να επιτύχει τους στόχους της ομάδας, και όχι για να διαιωνίζει τα συμβάντα αυτού του είδους.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΕ ΑΕΛ στηρίζει τον Δερμιτζάκη και καταδικάζει τις υβριστικές συμπεριφορές ορισμένων οπαδών κατά του προπονητή. Ζητάει επίσης τη συμπαράσταση των αληθινών οπαδών της, προκειμένου να διασφαλιστεί η προσπάθεια και οι στόχοι της ομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ