Παπασταμάτης: «Η ΑΕΚ είναι Ιδέα, βίωμα και το μεγαλύτερο κοινωνικό και αθλητικό φαινόμενο της χώρας»

Παπασταμάτης: «Η ΑΕΚ είναι Ιδέα, βίωμα και το μεγαλύτερο κοινωνικό και αθλητικό φαινόμενο της χώρας»

Η ΑΕΚ γιορτάζει σήμερα, 13 Απριλίου 2024, τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της, και μέλη και αθλητές της ομάδας εκφράζουν τις σκέψεις τους για αυτήν την ιστορική στιγμή.

Ένας από αυτούς είναι ο Σταμάτης Παπασταμάτης, αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής και διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, ο οποίος χαρακτηρίζει την ομάδα ως Ιδέα, σταθερή παρουσία στη ζωή μας και το μεγαλύτερο κοινωνικό και αθλητικό φαινόμενο της χώρας.

Αναφέροντας στη σελίδα της Ερασιτεχνικής, δηλώνει:
«Είναι συγκινητικό να σκεφτεί κανείς ότι πριν από 100 χρόνια, αυτή τη μέρα, πρόσφυγες με υπερηφάνεια, αξιωματούχοι της Πόλης, αποφάσισαν να ιδρύσουν την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Η ΑΕΚ είναι πραγματικά μια Ιδέα, μια τρόπος ζωής, ένα βίωμα που διαπνέει την καθημερινότητά μας. Με την συμπλήρωση του ενός αιώνα Ιστορίας, η ΑΕΚ βρίσκεται στη θέση της και προσπαθεί σε όλα τα αθλήματα για τίτλους και διακρίσεις. Αλλά, η νέα αιώνα Ιστορίας μας οδηγεί στο να θέσουμε νέους στόχους, με τη βασική μας προτεραιότητα να είναι η κορυφή σε όλες τις δραστηριότητες. Οι παράγοντες και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δουλεύουν σκληρά για αυτό, υποστηριζόμενοι από τον κόσμο, καθώς χωρίς αυτόν δεν είναι δυνατή καμία επίτευξη. Του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, πάντα μαζί, ενωμένοι, στον μεγάλο μας έρωτα, και δεσμευόμαστε να κάνουμε την ΑΕΚ ακόμα μεγαλύτερη τα επόμενα 100 χρόνια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ