Ουόκαπ: «Ξεκινήσαμε με πολλά λάθη, αλλά υπήρχε διάθεση»

Ουόκαπ: «Ξεκινήσαμε με πολλά λάθη, αλλά υπήρχε διάθεση»

Ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε για τη σπουδαία νίκη της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στο ΣΕΦ, εκφράζοντας την χαρά του για την απόδοση και τη διάθεση της ομάδας. Ευχαρίστησε την Ελλάδα για την παροχή ελληνικού διαβατηρίου, δεσμευόμενος να εκπροσωπεί τη χώρα όσο το δυνατόν καλύτερα και να κάνει υπερήφανους τους Έλληνες.

Αναλυτικά: «Είμαι πολύ ευτυχής για τη νίκη στο ΣΕΦ και για την συμμετοχή σε αυτήν την προσπάθεια. Χαιρομαι ιδιαιτέρως για την πρώτη νίκη του προπονητή μας. Παρά τα λάθη και τις κακές αποφάσεις στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, καταφέραμε να το ανατρέψουμε με την πάροδο του χρόνου. Η διάθεση, ωστόσο, ήταν θετική από την αρχή, προσπαθώντας να δείξουμε ότι ξεκινάμε κάτι καλό.

Ήταν μια εξαιρετική αρχή σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Είμαι ευγνώμων προς την Ελλάδα για το διαβατήριο, προσπαθώντας να εκπροσωπώ τη χώρα με τον καλύτερο τρόπο. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι διαφορετική από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, αισθάνεσαι ότι εκπροσωπείς όχι μόνο τους οπαδούς σου, αλλά όλους τους Έλληνες, δέκα εκατομμύρια ανθρώπους. Θέλουμε να κάνουμε την χώρα περήφανη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ