Οπαδοί της ομάδας Ιωνικός: «Παραγίνονται – Δεν θα ανεχτούμε άλλες τέτοιες διαιτησίες»

Οπαδοί της ομάδας Ιωνικός: «Παραγίνονται – Δεν θα ανεχτούμε άλλες τέτοιες διαιτησίες»

Οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας Ιωνικός εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους με τη συμπεριφορά των διαιτητών στα παιχνίδια της ομάδας, μέσω μιας ανακοίνωσης που εξέδωσαν.

Συγκεκριμένα, η ομάδα ονόμασε αυτή τη συμπεριφορά ως «σφαγή» εναντίον τους και υπογράμμισε ότι η ανοχή τους έφτασε στα όρια. Κάλεσαν τον κόσμο της ομάδας να ενωθεί για να αντιδράσει και να επιστρέψει η ομάδα στη Stoiximan Super League.

Είναι γνωστό ότι τη Δευτέρα (26/2) η ΠΑΕ του Ιωνικού έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ και τον Σταύρο Μάνταλο για το παιχνίδι με την ομάδα του Παναθηναϊκού Β’, εκφράζοντας τις αντιρρήσεις της για τη διαιτησία. Και επισυνάφθηκε ένα βίντεο με τις φάσεις που προκάλεσαν τις διαμαρτυρίες τους, ζητώντας τρία πέναλτι.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της ομάδας αναφέρεται:

«Η ανοχή μας έχει εξαντληθεί! Τα πρόσφατα γεγονότα, καθώς και οι αδιαλλαξίες και ο αντιαισθηματικός πόλεμος που δέχεται η ομάδα μας, με τις διαιτητικές ενέργειες, μας οδηγούν να πάρουμε θέση. Από την αρχή της σεζόν, οι εχθροί της ομάδας μας έδειξαν τις προθέσεις τους, προσπαθώντας να μας βλάψουν. Οι ανησυχίες μας ήταν γνωστές από την αρχή και τα γεγονότα τις επιβεβαιώνουν…

Δεν θα ανεχτούμε άλλες τέτοιες διαιτησίες. Ο κόσμος της ομάδας μας δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να υποτιμήσει την ιστορία μας. Είμαστε εξοργισμένοι. Δεν θα συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όποιον βρεθεί απέναντι μας. Καλούμε κάθε Νικαιώτη να στηρίξει την Κυριακή για να ξεκινήσουμε την αντεπίθεσή μας όπως μόνο εμείς ξέρουμε καλύτερα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ