Ολυμπιακός Κ19: Έτοιμοι να καταγράψουν ιστορία τα νεανικά τμήματα του Συλαϊδόπουλου

Ολυμπιακός Κ19: Έτοιμοι να καταγράψουν ιστορία τα νεανικά τμήματα του Συλαϊδόπουλου

Η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού είναι έτοιμη να κάνει κάτι μοναδικό. Μετά τη σημαντική πρόκρισή της επί της Ίντερ μετά από πέναλτι στο στάδιο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, αντιμετωπίζει τη γαλλική ομάδα Λανς (15:00, Cosmote Sports 3) στους “16” του UEFA Youth League.

Οι νεανίδες τελείωσαν την προπόνησή τους χθες (27/2) και φαίνεται να είναι έτοιμοι για το σημαντικό παιχνίδι αυτό, με στόχο την πρόκριση στο επόμενο γύρο του τουρνουά.

Η αποστολή περιλαμβάνει τους: Σίνα, Έξαρχος, Κουράκλης, Κ. Κωστούλας, Τουφάκης, Τανούλης, Κουτσογούλας, Πρεκατές, Πνευμονίδης, Δαρβίρας, Κουτσίδης, Μουζακίτης, Παναγάκος, Χ. Κωστούλας, Δάμα, Αλαφάκης, Γατόπουλος, Λιατσικούρας, Μπάκουλας, Λώλης.

Ο προπονητής Σωτήρης Συλαϊδόπουλος δήλωσε λίγο πριν το ματς:

«Πιστεύω ότι η πορεία μας μέχρι στιγμής ως Ακαδημία και γενικότερα ως ομάδα πρέπει να μας γεμίζει υπερηφάνεια και χαρά, όχι μόνο για τα αποτελέσματα, αλλά και για την εξέλιξη των παικτών μας.

Έχουμε ακόμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας εναντίον της Λανς, μιας ομάδας με μεγάλη ποιότητα, αλλά είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση. Ανυπομονούμε για την συνέχεια του ταξιδιού μας στο τουρνουά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ