Οι ΗΠΑ κάνουν τη δουλειά από το πρώτο ημίχρονο

Οι ΗΠΑ κάνουν τη δουλειά από το πρώτο ημίχρονο

Τα παιδιά έκαναν την αρχή από νωρίς στο παιχνίδι και κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-0 εναντίον της αδύναμης Βολιβία στο Ντάλας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του τρίτου ομίλου του Copa America που διεξάγεται στα γήπεδα του MLS. Ξεκίνησαν με το δεξί στη διοργάνωση, αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που δεν έβγαλε ούτε μία σοβαρή ευκαιρία. Συνήθως, όσοι αναμένουν να δουν μια δραματική εξέλιξη στο παιχνίδι, δε θα βρουν πολλές συναρπαστικές στιγμές σε αυτό το ματς!

Οι σκόρερ για την ομάδα των ΗΠΑ ήταν ο Πούλισικ στο 3ο λεπτό και ο Μπαλογκάν στο 43ο.

Το παιχνίδι

Οι ΗΠΑ μπήκαν με το δεξί και στο 3ο λεπτό ο Πούλισικ με ένα εκπληκτικό σουτ από απόσταση έκανε το 1-0, στέλνοντας τη μπάλα στο κόρνερ της βολιβιανής εστίας. Η τετράδα των Πούλισικ, Μπολογκάν, Γουεά και ΜακΚένι δημιουργούσε ευκαιρίες με την καμάρα τους, με την κορύφωση να είναι μια μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο γιος του πρώην διεθνούς Λιβεριανού επιθετικού στην αρχή του αγώνα.

Οι Βολιβιανοί δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα και να απειλήσουν, με τη μοναδική σοβαρή ευκαιρία να έρχεται στο 36ο λεπτό. Το 2-0 ήρθε στο 43ο λεπτό με ένα όμορφο γκολ του Μπαλογκάν, μετά από πάσα του Πούλισικ.

Οι Βολιβιανοί άλλαξαν τρεις παίκτες στην αρχή του δευτέρου μέρους, προσπαθώντας να αντιδράσουν. Ωστόσο, οι Αμερικανοί επανέκτησαν τον έλεγχο και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Μια προσπάθεια από VAR ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Οι συνεχείς αλλαγές των παιχτών για τους ΗΠΑ συνεχίζανε να τους οδηγούν στην επίθεση, πλησιάζοντας το 3-0, απέναντι σε μια Βολιβία που φαινόταν εντελώς εκτός παιχνιδιού με τον Πέπι να είναι ο πρωταγωνιστής…

Ο Πέπι χάνει μια μεγάλη ευκαιρία μετά το 70ο λεπτό, καθώς ο Βισκάρα τα έπιανε όλα. Παρά την προσπάθεια να διαχειριστεί το παιχνίδι, οι ‘οικοδεσπότες’ βρήκαν τον τρόπο να δημιουργούν συνεχείς ευκαιρίες. Παρόλα αυτά, το σκορ παρέμεινε 2-0 μέχρι το τέλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ